SKANDAL! DEVOJKA SERGEJA PAJIĆA RODILA TUĐE DETE! Pevač u šoku: Nisam znao da je trudna!
Foto: Kurir televizija

do sad neviđeno

SKANDAL! DEVOJKA SERGEJA PAJIĆA RODILA TUĐE DETE! Pevač u šoku: Nisam znao da je trudna!

Stars -

Sergej Pajić zanemeo je od šoka! Njegova devojka Sandra D. rodila je tuđe dete. Devetnaestogodišnji pevač tvrdi da nije znao da je njegova izabranica, koja se inače predstavlja kao tiktokerka, u drugom stanju.

Gorki List, Sergej Pajić
foto: Nemanja Nikolić

- Ovo je nešto neverovatno. Devojka je krila da je trudna. On ništa nije primetio za ovih šest meseci koliko su bili zajedno. Nikakve simptome nije imala, niti joj se stomak primećivao. Pa njih dvoje su se nedavno pojavili na jednoj modnoj reviji. Ona je bila u krem haljini i niko ništa nije primetio. Kako sam čuo, zatrudnela je s bivšim dečkom s kojim je raskinula, pa ušla u vezu sa Pajićem - kaže naš izvor.

Pozvali smo Sergeja koji je jedva govorio od šoka.

- Tačno je. U šoku sam i ne znam šta da kažem. Ništa mi nije rekla, niti sam ja bilo šta primetio. Stvarno ne znam šta da kažem. Želim joj sve najbolje, mi više nismo zajedno. Ona sada treba da se posveti majčinstvu, ipak je to najvažnije - kaže Sergej za Kurir.

Kako navodi naš izvor, iako je do ušiju zaljubljen u devojku, on je rešio da se ne miri s njom.

Kurir.rs

Bonus video:

00:39

SERGEJ PAJIĆ ZA KURIR TV O NASILJU NAD ŽENAMA I SILOVANJU SESTRE OD UKI Q: On je pušten, izjavio je stvari KOJE NISU NORMALNE!

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track