GOGA SEKULIĆ UHVAĆENA SA BIVŠIM SUPRUGOM: Pevačica ne skida osmeh sa lica, evo šta je POVOD SUSRETA! BLISTAJU
Foto: Luka Šarac

U ODLIČNIM ODNOSIMA

GOGA SEKULIĆ UHVAĆENA SA BIVŠIM SUPRUGOM: Pevačica ne skida osmeh sa lica, evo šta je POVOD SUSRETA! BLISTAJU

Stars -

Pevačica Goga Sekulić proslavila je četvrti rođendan svom nasledniku , a ovo je bio idealan povod da se mama i tata nađu na istom mestu bez obzira što su razvedeni.

Naime, Goga i njen suprug Uroš Domanović su rešili da stave tačku na svoj brak, budući da zbog prirode posla Uroš ne živi u Srbiji, ali ako je suditi po fotografijama, na kojim je porodica na okupu, može se slobodno doneti zaključak, da je pevačica u odličnim odnosima sa bivšim partnerom.

Goga Sekulić
foto: printscreen

Goga je putem društvene mreže Instagram podelila nekoliko fotografija sa rođendanskog slavlja na kojima se osim brojnih drugara iz vrtića, rođendanske dekoracije, vidi i Uroš Domanović.

Podsetimo, Goga je nedavno otkrila u kakvim odnosima je sa bivšim partnerom, ali i da sprema veliko slavlje za naslednikov rođendan, a po svemu sudeći, obećanje je i ispunila.

Goga Sekulić
foto: Printscreen/Premijera

- Biće bake i deke, društvo iz vrtića, jedva čekamo da se lepo proveselimo! Biće to u igraonici, biće svećica, balona, svega! Drago mi je što smo Uroš i ja u super odnosima, ljudi ne shvataju koliko je detetu teško kada se roditelji raziđu... Mi dajemo sve od sebe da budemo super i da mu ništa ne fali, posebno je teško kada jedan od roditelja ne živi u državi - govorila je Goga u emisiji "Premijera - Vikend Specijal".

Kurir.rs/M.K.

Bonus video:

51:00

MAJKE I SNAJKE SE03 EP66

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track