ZVEZDAN SLAVNIĆ SADA BACIO OKO NA NJU? Posle Aleks u priči OVA LEPOTICA! Od prvih pogleda do spontanih dodira i bliskosti! ŠOK
Foto: Nemanja Nikolić, Ana Paunković

OVO SE ANI NEĆE NIKAKO SVIDETI

ZVEZDAN SLAVNIĆ SADA BACIO OKO NA NJU? Posle Aleks u priči OVA LEPOTICA! Od prvih pogleda do spontanih dodira i bliskosti! ŠOK

Stars -

Zvezdan Slavnić i Anđela Đuričić, sve manje mogu da sakriju varnice, a sve više postaju nerazdvojni i otvoreni kada je njihova bliskost u pitanju.

Dok mnogi odnosi pucaju, ovo dvoje zadrugara sve više blistaju u međusobnoj blizini, a fanovi su već započeli haos na društvenim mrežama, pravljenjem klipova i emotivnih fotografija.

Zadruga 6
foto: printscreen

Sve je počelo prijateljskim razgovorima, ali i upoznavanju.

Zvezdan je neko vreme pokušao da sakrije poglede prema lepoj Crnogorki, ali to nije trajalo dugo. Ovo je samo jedan od trenutaka kada je bio hipnotisan njenom lepotom.

Kako je vreme prolazilo, prijateljstvo im je postajalo sve jače, te je ona javno i pred svima njemu pružala podršku u svakoj kriznoj' situaciji, što je njemu vidno prijalo.

Zadruga 6
foto: printscreen

Ni on nije više krio svoju naklonost, te je pokazao brigu za nju kako u kući, tako i u spoljnjem svetu.Jedan od razloga, kada su najviše bili sumnjivi, jeste trenutak kada joj se Slavnić požalio na bračni život sa Anom, dok ga je Anđela pomno slušala i upijala svaku reč.

Inače, kao što to u svakom odnosu biva i njih dvoje su imali trenutke kada su upali u konflikte ali su ih uvek mirno rešavali.

Zadruga 6
foto: printscreen

Vremenom su se opustili i sve više pričali o svom odnosu, a varnice su počele sve više da sevaju. A od kako su čuli za sudbinske lisice, postali su nerazvojni i sve opuštenije govore o tome kako bi izgledalo da su danima vezani. A tokom prethodne noći, došlo je i do prvih spontanih dodira.

Kako će se odvijati ovaj, sve više ljubavni odnos bitange i princeze, ostaje nam da ispratimo u narednom periodu.

Kurir.rs/M.K.

Bonus video:

10:45

Maja Marinković dala izjavu u policiji

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track