KO JE SERGEJ PAJIĆ? Devojka mu rodila tuđe dete, u vezi bio sa STARLETOM, a evo s kojom PEVAČICOM se hvalio da je imao AVANTURE
Foto: Damir Dervišagić, Printscreen Instagram

zavodnik

KO JE SERGEJ PAJIĆ? Devojka mu rodila tuđe dete, u vezi bio sa STARLETOM, a evo s kojom PEVAČICOM se hvalio da je imao AVANTURE

Stars -

Pevač Sergej Pajić (19) našao se u centru skandala kada je procurila vest da se njegova devojka Sandra D, poznata tiktokerka, porodila, iako nije znala da je u drugom stanju.

Pevač se oglasio za Kurir i objasnio da on nije otac deteta i da nije znao da je u drugom stanju iako su se zabavljali devet godina.

- On ništa nije primetio za ovih šest meseci koliko su bili zajedno. Nikakve simptome nije imala, niti joj se stomak primećivao. Kako sam čuo, zatrudnela je s bivšim dečkom s kojim je raskinula, pa ušla u vezu sa Pajićem - rekao nam je naš izvor.

Sergej Pajić
foto: Kurir televizija

- Tačno je. U šoku sam i ne znam šta da kažem. Ništa mi nije rekla, niti sam ja bilo šta primetio. Stvarno ne znam šta da kažem. Želim joj sve najbolje, mi više nismo zajedno. Ona sada treba da se posveti majčinstvu, ipak je to najvažnije - rekao je Sergej za Kurir.

Sergej Pajić je popularnost stekao učešćem u muzičkom takmičenju ''Pinkove zvezdice''. Rođen je 23. avgusta 2003. godine u Banjaluci, a danas živi u Beogradu.

Svojevremeno je bio u vezi sa popularnom tiktokerkom Unom Kablar, poznatijom kao Uki Ku, a njihova veza je započela kada su se slučajno upoznali preko prijatelja, i počeli da sarađuju za društvene mreže.

Uki Ku
foto: Printscreen

Nakon raskida sa Unom, spekulisalo se da je mladi pevač oko bacio na pevačicu Lenu Čolak, ali o njihovom odnosu se malo zna.

Sergej je jednom prilikom rekao da je bio sa pevačicom i bivšom članicom grupe "Hurricane" Sanjom Vučić, starletom Anom Korać i influenserkom Emom Radujko.

Sanja Vučić
foto: ATA Images

- Sa Anom Korać, Sanjom Vučić, Emom Radujko. Bila je istina za sve, tako da nisam nešto preterano reagovao. Naravno, ne u isto vreme s njima. Stvarno, da - kazao je Sergej Pajić i otkrio da je sa Vučićevom bio kad je postao punoletan, ali nije potvrdio da su bili intimni.

kurir.rs

Bonus video:

00:39

SERGEJ PAJIĆ ZA KURIR TV O NASILJU NAD ŽENAMA I SILOVANJU SESTRE OD UKI Q: On je pušten, izjavio je stvari KOJE NISU NORMALNE!

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja