"STIŽU NAM PRETNJE!", Nusret iz Nervoznog poštara: Bivši član BEZ NAŠEG ZNANJA registrovao ime grupe, obavestili smo POLICIJU!
Foto: Kurir

Haos

"STIŽU NAM PRETNJE!", Nusret iz Nervoznog poštara: Bivši član BEZ NAŠEG ZNANJA registrovao ime grupe, obavestili smo POLICIJU!

Stars -

Grupa Nervozni poštar, koja traje već 40 godina, doživela je haos. Doskorašnji član Dragan Đurđelija napustio je bend, tvrdi njegov doskorašnji kolega iz benda Nusret Doličanin, i na svoju inicijativu zaštitio ime Nervozni poštar, oformio novu grupu, a starim muzičarima preti, osporava njihov rad i minira tezge.

Nervozni poštar
foto: Kurir

- Mi ne osporavamo ime Nervozni poštar i želimo im svu sreću u daljem radu. Sada imamo ime Nuki i Salko Dinamitaš i na našu sreću najveću većinu stare postave. Mi smo tu zbog muzike i publike koja voli taj naš duh, vedrinu i optimizam kojim zračimo na pretek. Kolega Dragan je bez našeg znanja preskočivši sve kolege registrovao ime Nervozni poštar, a pritom najmanje učestvovao u izgradnji i karijeri samog benda - kaže Doličanin i nastavlja:

- Ne razumem ovaj njegov način ponašanja, ali tako je kako je. Većina nas je tu gde jesmo i ovom prilikom želimo da publika shvati ko je izvorni deo svega toga, a da pritom ne bude zbunjena. Stižu nam razne pretnje putem mobilnog telefona od jednog čoveka, ali to ćemo ostaviti za policiju koja je o svemu obaveštena - završava Doličanin.

Pokušali smo da stupimo u kontakt i sa Draganom Đurđelijom, ali on nije odgovorio na naš poziv.

Nervozni poštar
foto: Kurir

Grupa Nervozni poštar bila je hit osamdesetih godina na prostoru cel ebivše Jugoslavije. U svojim pesmama spojili su rok i folk što se publici svidelo, a drugi album im je radio Rajko Dujmić i s njega se izdvojila pesma koja se i dan danas svira "Nova godina kuca na vratima", a publika je obožavala i "Cirkus Kolorado".

Lj. S.

01:36:15

SCENIRANJE 11.12.2022. NENAD OKANOVIC

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja