NAJLEPŠA BALADA MARINE TUCAKOVIĆ POSVEĆENA JE POZNATOM BRAČNOM PARU: Evo šta se krije iza STIHOVA u kojima se mnogi pronalaze
Foto: Dragan Kadić

MALO JE POZNATO

NAJLEPŠA BALADA MARINE TUCAKOVIĆ POSVEĆENA JE POZNATOM BRAČNOM PARU: Evo šta se krije iza STIHOVA u kojima se mnogi pronalaze

Stars -

Marina Tucaković autor je najlepših stihova otpevanih na srpskom jeziku, a njena zaostavština postala je večnost. Gotovo cela estrada je upravo njoj zahvalna na neprolaznim hitovima koje je napisala, a jedan od njih je i pevač Željko Samardžić, koji je otkrio dosad nepoznat detalj.

Željko Samardžić je naime u emisiji "Premijera" ispričao kako je Marina Tucaković jednu pesmu, koju je on otpevao, posvetila njegovoj supruzi Maji, nadahnuta njihovom višedecenijskom ljubavlju koja je odolela svim izazovima, među kojima je i suočavanje sa starenjem.

Željko Samardžić
foto: Zorana Jevtić

- Marina je davno jednu pesmu posvetila mojoj supruzi. Iako je to "njena" pesma, ja je na svojim koncertima posvećujem svim ženama koje polako ulaze u ozbiljnije godine. Reč je o numeri "Pokaži mi šta znaš" - otkrio je Željko Samardžić u pomenutoj emisiji.

Marina Tucaković
foto: Luka Šarac Story

"Pokaži mi šta znaš, da još si najbolja kad me osvajaš, da još si najlepša kad se doteraš, da još si najluđa kada mi usne daš. Pokaži mi šta znaš, da još si carica, da kažem: 'Vidi je, to je moja curica' i sebi nadimak najgori da dodelim ako ikad drugu poželim", glase stihovi ove pesme koju je za Željka Samardžića napisala Marina Tucaković.

(Kurir.rs)

Bonus video:

06:54

EMOTIVNO! Ovaj nadimak je Marina Tucaković dala Ani Nikolić

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track