ŠTA SE DESILO KEBINOJ ĆERKI? Taša promenila LIČNI OPIS - obrazi, usne, kapci... Nekada je izgledala DRUGAČIJE, pogledajte RAZLIKU
Foto: Pritnscreen

transformacija

ŠTA SE DESILO KEBINOJ ĆERKI? Taša promenila LIČNI OPIS - obrazi, usne, kapci... Nekada je izgledala DRUGAČIJE, pogledajte RAZLIKU

Stars -

Nekadašnja pevačica Nataša Kojić, već deceniju živi u Americi, a osim poslova, menjala je i izgled.

Naime, Nataša već godinama živi u Los Anđelesu i poptuno se povukla iz javnosti, ali je veoma aktivna na društvenim mrežama. Kojićeva neretko deli svoje fotografije i video snimke na kojima se može primetiti da izgleda dosta drugačije.

Nataša Kojić
foto: printscreen

Sada je brineta, a mnogi komentarišu i da je imala brojne estetske korekcije na licu.

Natašini obrazi su puniji, lice zategnutije, kapci otvoreniji, usne popunjenije. Do ovakvog efekta obično se dolazi ubrizgavanjem hijalurona ili botoksa. Kojićeva nikada nije javno potvrdila da je nešto na svom izgledu menjala, ali je promena očigledna.

Da li zahvaljujući estetskim zahvatima ili Fotošopu, Nataša je danas na nekim fotografijama neprepoznatljiva, dok na snimcima koje objavi još uvek možemo da vidimo naznake one stare Kebine ćerke.

Nataša Kojić
foto: Printscreen Instagram

Inače, kako je Kurir pisao, Nataša Taša Kojić, ćerka Dragana Kojića Kebe, članica je ekipe novog filmskog ostvarenja "Megan", koje će se prikazivati početkom januara u bioskopima širom sveta, kao i na popularnoj platformi Netfliks.

Nataša Kojić
foto: Printscreen

Podsetimo, Kojićeva se prvi put na muzičkoj sceni pojavila 2001. godine kao sedamnaestogodišnjakinja. Ona je tada potpuno drugačije izgledala, a aktraktivni izgledom kao plavuša privlačila je veliku pažnju. Nataša je za "Grand" produkciju izdala tri albuma, od kojih je poslednji bio 2008. godine. Kebina ćerka ostala je upamćena po pesmi "Fatalna i plava".

Kurir.rs/M.K.

Bonus video:

00:28

Evo šta radi Nataša Kojić u Americi

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track