PALO RASKRINKAVANJE POPULARNE PEVAČICE! Tamara Milutinović progovorila o njoj i SVE priznala: Toga mi je preko GLAVE!
Foto: Printscreen/Instagram

iskrena

PALO RASKRINKAVANJE POPULARNE PEVAČICE! Tamara Milutinović progovorila o njoj i SVE priznala: Toga mi je preko GLAVE!

Stars -

Pevačicu Tamaru Milutinović proslavio je hit "Hajde da zažmurimo", koji je napravio odskočnu dasku u njenoj daljoj karijeri, a iako je nakon te numere snimila još hitova, pevačica ističe da je publici on i dalje najdraži.

Tamara Milutinović
foto: Printscreen/Instagram

- "Hajde da zažmurimo" se peva po tri - ćetiri puta za veče, a i meni je najlepše kada pevam tu pesmu.

Nedavno je njena koleginica Katarina Grujić pravila proslavu povodom ćerkinog prvog rođendana, a ona je bila jedna od počasnih gošći.

Katarina Grujić
foto: Kurir televizija

- Bilo je predivno. Radujem se njenim slavljima, kod nje mi je uvek najbolji provod. Iskreno još se oporavljam od te nedelje, prvo je bio Urošev (Živković) rođendan, onda Katjin... - priznala je pevačica, a onda otkrila da Aleksandra Mladenović, Uroševa bivša devojka a sadašnja prijateljica, nije bila na njegovom rođendanu.

Aleksandra Mladenović
foto: Kurir Televizija

- Nije, ali zato što je radila, a ne zato što je nije htela da dođe. Koliko mediji vole da ih spajaju, a to je davno zaboravljena priča, tog spajanja mi je preko glave. Tu odavno nema ničega, prošlo je šest - sedam godina, mislim da je njima muka kada čuju te priče.

Tamara će Novu godinu, kao i većina pevača, provesti radno, ali neće biti sama, prenosi Pink.

Tamara Milutinović
foto: Printscreen/Instagram

- Provešću je radno, ali mi to ne pada teško, jer volim da radim i uživam u tome. Dečko će biti sa mnom te noći, a posvetiću mu više pesama, jedna od njih je "Poseban".

(Kurir.rs)

Bonus video:

00:45

JAMI JE BILA ŽRTVA FIZIČKOG NASILJA! Pevačica otvoreno o maltretiranju koje je proživela: Deca su bila ljubomorna zbog mog uspeha!

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track