NIKOLINA U ZAGRLJAJU DRUGOG MUŠKARCA! Pišekova priznala: "Imala sam DOPUŠTENJE MOG SUPRUGA!" Ne prestaje da PROVOCIRA
Foto: Printscreen/Instagram

OBJAVILA FOTKE SA PORODIčNIM PRIJATELJEM

NIKOLINA U ZAGRLJAJU DRUGOG MUŠKARCA! Pišekova priznala: "Imala sam DOPUŠTENJE MOG SUPRUGA!" Ne prestaje da PROVOCIRA

Stars -

Voditeljka Nikolina Pišek je objavila dve fotografije sa prijateljem od kojih je jedna u kupaćem kostimu, a za koju je dobila saglasnost pokojnog supruga Vidoja Ristovića.

Nikolina je podsetimo, početkom maja 2022. godine ostala bez supruga Vidoja nakon njegove iznenadne smrti. Pišekova se potrudila da što pre stane na noge i prevaziđe tragediju koja ju je zadesila, a mnogi se pitaju kada će lepa voditeljka pronaći novog emotivnog partnera i ponovo biti emotivno ispunjena.

Iako njen ljubavni život još uvek nije "došao na red", to Nikolinu nije sprečilo da objavom potkači i fanove i hejtere.

Naime, Pišekova je objavila fotografiju sa dobrim prijateljem, u čijem je opisu stajalo da je "imala saglasnost tadašnjeg supružnika", tj. Vidoja.

- Bio je predivan parti. Tema glitter & glow, ja koja zadovoljavam sve zadane parametre i na visini sam zadatka. Povod? Jedna godišnjica mog dragog prijatelja kojeg znam dovoljno dugo da bih objavila fotografiju... - napisala je Nikolina i nastavila:

- Nastala je prilikom jednog porodičnog putovanja i uz prisustvo i saglasnost naših tadašnjih supružnika. A ovde je da bi istaknula ne toliko poznate kvalitete tog nanovo momka i poželjela mu da u nadolazećoj godini ludo zavoli - poručila je Pišekova.

Kurir.rs

Bonus video:

00:19

Nikolina Pišek u teretani

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track