OVO JE KUĆA TUGE I BOLA! Laćin dom zavijen u crno, otac Futa ne izlazi iz stana! SLOMLJEN od bola ZA SINOM!
Foto: Stefan Stojanović, Ana Paunković, Dušan Panajotović

tišina

OVO JE KUĆA TUGE I BOLA! Laćin dom zavijen u crno, otac Futa ne izlazi iz stana! SLOMLJEN od bola ZA SINOM!

Stars -

Nakon vesti da je u Izraelu iznenada preminuo Milan Laća Radulović, sin pokojne Marine Tucaković i Aleksandra Fute Radulovića, ekipa Kurira uputila se ispred doma u kojem je odrastao naslednik autora najvećih jugoslovenskih hitova.

Milan Laća Radulović, Aleksandar Radulović Futa, zgrada u kojoj su živeli Laća i Futa, zgrada
foto: Dušan Panajotović

Kako smo saznali, Futa je bio u kući, ali nije izlazio. Slomljen od bola za sinom ne može sebi da dođe. Kako je najavila kuma porodice, ona je krenula kod njega.

Pojedine košmije koje smo sreli u šoku su zbog preranog odlaska tekstopisca, koji je, prema rečima njegovog najbližeg saradnika Darka Dimitrova, imao mnogo planova. Oni kažu da nisu videli Laćinog oca, a i ističu da ne mogu ni da zamisle kako se on sada oseća. Ostao je bez oba sina i supruge.

00:05

Zgrada u kojoj su ziveli Futa, Laća i Marina

- Ne znam kako će Futa ovo da preživi. Čuo sam ovde po kraju da je i njemu zdravlje narušeno. Toliko tuge, kuća je zavijena u crno. Ne znam šta više da kažem. Zaista sam u šoku, i sami vidite da je ovde sablasna tišina - rekao nam je jedan od komšija.

Mnoge komšije nisu znale za ovu tragičnu vest.

- Znam celu porodicu. Laća je preminuo? Bože sačuvaj - rekao nam je stanovnik zgrade u kojoj je živeo Radulović s ocem.

Jedan od poznanika porodice došao je da se raspita šta se zapravo dogodilo.

- Kako je umro Laća? Gde? U Izraelu? A kako? Da li je imao neke povrede - postavljao je pitanja poznanik pokojnog tekstopisca.

IN MEMORIAM: Sećanje na Milana Radulovića

U znak sećanja na tekstopisca Milana Radulovića Laću Kurir televizija će večeras u 22.50 reprizirati emisiju "Realna priča", u kojoj je on početkom godine izneo svoju životnu priču.

Kurir.rs

Bonus video:

05:51

PONEKAD KLONEM, ALI NIČEG SE NE BOJIM! Marina Tucaković za KURIR otkrila kako podnosi HEMOTERAPIJE i kome PIŠE NOVE PESME! (VIDEO)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track