OVU PEVAČICU JE LUDO VOLEO LAĆA! Niko nije smeo da pisne o njihovoj VEZI, a on je ovako pričao o njihovoj LJUBAVI!
Foto: Stefan Stojanović

evo gde je ona danas

OVU PEVAČICU JE LUDO VOLEO LAĆA! Niko nije smeo da pisne o njihovoj VEZI, a on je ovako pričao o njihovoj LJUBAVI!

Stars -

Vest da je tekstopisac Milan Laća Radulović, sin pokojne Marine Tucaković i kompozitora Aleksandra Fute Radulovića, iznenada preminuo danas, obavila je estradu u crno.

Iako je izbegavao pojavljivanje u javnosti, često je pominjan u medijima, a o njegovom ljubavnom životu se malo toga znalo. Na taj način stupio je u kontakt sa Teodorom Baković.

Pevačica Teodora Baković prvu pesmu snimila je 2010. godine, a širu javnost zainteresovala dve godine kasnije kada se saznalo da je ljubavnoj vezi sa Milanom Laćom Radulovićem, sinom našeg najpoznatijeg tekstopisca Marine Tucaković.

Teodora Baković
foto: Printscreen

Teodora je tada trvdila da je još uvek nevina, a Laća je ispričao medijima da se šali i da joj je "prvi u svakom smislu". Ova ljubavna veza bila je Teodori dobra za njenu muzičku karijeru, jer je iste godine snimila album prvenac, a sve tekstove je potpisala majka njenog tadašnjeg partnera.

Milan Laća Radulović
foto: Ana Paunković

Međutim, ni veza sa Laćom joj nije joj pomogla da dosegne zvezdane visine. Bakovićeva je 2013. godine izdala još jednu pesmu "Između nas", a onda se povukla iz medija, ali ipak nastupa u predstoničkim klubovima.

Pre dve godine udala se za izabranika koji nije poznat široj javnosti. U međuvremenu je dobila i sina i ćerku.

IN MEMORIAM: Sećanje na Milana Radulovića

U znak sećanja na tekstopisca Milana Radulovića Laću Kurir televizija će večeras u 22.50 reprizirati emisiju "Realna priča", u kojoj je on početkom godine izneo svoju životnu priču.

Kurir.rs/M.K.

Bonus video:

01:00:09

REALNA PRIČA - MILAN LAĆA RADULOVIĆ

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track