ASTROLOG O SVETSKOM PRVENSTVU! Kamerun, Maroko, Argentina... Svi su imali svog VRAČA, zbog njihovih OBREDA su se dizali iz pepela!
Foto: AA/ABACA / Abaca Press / Profimedia, Kurir Televizija

kurir tv

ASTROLOG O SVETSKOM PRVENSTVU! Kamerun, Maroko, Argentina... Svi su imali svog VRAČA, zbog njihovih OBREDA su se dizali iz pepela!

Stars -

Vesna Rivas, pevačica i astrolog, ponudila se da bude dežurni vrač reprezentacije Srbije.

Naime, ona je spomenula da je svaka reprezentacija imala svog dežurnog vrača, i da je sa Argentinom, na put, zajedno pošao i njihov astrolog.

Povodom približavanja ove kontroverzne teme, Vesna Rivas je gostovala u "Pulsu Srbije" kod voditelja Ivana Gajića.

Ivan Gajić
foto: Kurir televizija

Ona je prvo spomenula primer Kameruna, kao i njen princip rada ukoliko bi postala dežurna astrološkinja Orlova.

- Kamerun je imao čoveka koji je izvodio obrede, ne znam zašto naši nisu mene pozvali. To je savremeni vrač, koji im je pomogao, samo pogledajte kako su se dizali iz pepela. Ja bih i ovim našima pravila blokadu da ne mogu da idu kod devojaka koje su ih čekale po hotelima, već da jedu, spavaju i treniraju, pa i na terenu da budu produktivniji - započela je Rivas.

Nedugo zatim, ona je rekla da ne bi trebalo podcenjivati ljude koji umeju da vladaju Energijom, a da su oni delom zaslužni za postignuća Maroka i Argentine na Mundijalu.

00:40

ASTROLOG O SVETSKOM PRVENSTVU! Kamerun, Maroko, Argentina... Svi su imali svoje VRAČARE, zbog OVIH obreda su se dizali iz pepela!

- Šalu na stranu, ali ozbiljno, ne bi trebalo podcenjivati ljude koji umeju da vladaju energijom. Zaista nas ima dosta jakih i u samoj Srbiji, koji umemo da vladamo bio energijom. Ne možeš da kreneš na takav događaj bez vrača, pa zar mislite da je Argentina krenula bez svog dežurnog vrača? Svi su ih imali, takođe i Maroko.

Kurir televizija je dostupna na kanalu broj osam za korisnike MTS Iris TV, m:SAT tv, Supernova, BeotelNet, Orion telekom, Yettel Hipernet TV, Pošta NET i Sat-trakt na teritoriji Srbije, u okviru platforme m:tel u Crnoj Gori i Bosni i Hercegovini i MTEL Global u dijaspori, kao i na aplikaciji Arena Cloud.

Kurir.rs

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track