POTRESNA PORUKA ANE BEKUTE RASPLAKALA JAVNOST! Ovim rečima se oprostila od Laće: OTIŠAO JE U NEBESKO KRILO SVOJE MAJKE
Foto: Zorana Jevtić, Ana Paunković

tuga

POTRESNA PORUKA ANE BEKUTE RASPLAKALA JAVNOST! Ovim rečima se oprostila od Laće: OTIŠAO JE U NEBESKO KRILO SVOJE MAJKE

Stars -

Vest o smrti tekstopisca Milana Radulovića Laće zatekla je mnoge, a među brojnim poznatim ličnostima, od Laće se putem Instagrama oprostila i Ana Bekuta.

- Naš dragi Laća otišao je u nebesko krilo svoje majke, od koje je nasledio najlepše osobine. Ceo dan ne mogu da sročim nešto pametno, pa sam odustala. Nema šta smisleno da se kaže kada ode čovek od 36 godina - počela je Ana na svom Instagram profilu, pa dodala:

Milan Laća Radulović
foto: Stefan Stojanović/Mondo

- Nema utehe i nema velikih reči koje bi sada nešto značile. Pamtiću ga po najlepšem - beskrajno dobroj duši i smehu. Izražavam svoje najdublje saučešće našem Futi. Duboko saosećam s boli i patnjom koju ne bi trebalo da doživi nijedan roditelj na ovom svetu. Futke, neka ti Bog da snagu i strpljenje - napisala je Bekuta na Instagramu.

U nastavku teksta pogledajte oproštajne reči koje je Bekuta uputila Milanu Raduloviću Laći.

Podsetimo, sin pokojne hitmejkerke Marine Tucaković i kompozitora Aleksandra Fute Radulovića, Milan Laća Radulović, danas je izgubio bitku sa životom, a kako su preneli domaći mediji, pronađen je na ulici u Izraelu.

Inače, kako Kurir nezvanično saznaje u Ministarstvu spoljnih poslova, prijatelj sa kojim je Milan Radulović Laća bio na putovanju u Izraelu, pre tri dana je prijavio njegov nestanak, a s obzirom da se radi o stranom državljaninu, u istragu se uključio i Interpol, koji je danas obavestio Ministarstvo da je Laćino telo pronađeno na ulici i da će biti dopremljeno u nedelju u Srbiju.

IN MEMORIAM: Sećanje na Milana Radulovića

U znak sećanja na tekstopisca Milana Radulovića Laću Kurir televizija će večeras u 22.50 reprizirati emisiju "Realna priča", u kojoj je on početkom godine izneo svoju životnu priču.

Kurir.rs

Bonus video:

01:00:09

REALNA PRIČA - MILAN LAĆA RADULOVIĆ

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track