"ISTINA JE! PORODILA SE, ZVANIČNO SMO ZAVRŠILI" Sergej Pajić razvezao jezik o svojoj devojci koja je RODILA DETE DRUGOM ČOVEKU!
Foto: Printscreen

šokirao sve ovim rečima

"ISTINA JE! PORODILA SE, ZVANIČNO SMO ZAVRŠILI" Sergej Pajić razvezao jezik o svojoj devojci koja je RODILA DETE DRUGOM ČOVEKU!

Stars -

Mladi pevač Sergej Pajić doživeo je neprijatno iznenađenje kada je saznao da je njegova devojka rodila tuđe dete.

Devetnaestogodišnji pevač tvrdi da nije znao da je njegova izabranica u drugom stanju, kao i da ga je ova vest iznenadila, ali iz poštovanja prema nekadašnjoj izabranici, neće da pravi farsu.

Sergej Pajić
foto: Printscreen

- Tačno je, moja bivša devojka Sandra se porodila, dete nije moje. Jedina istina je da je to lepa vest, nov život se rodio. Radi poštovanja prema njoj neću da od te lepe vesti pravim lošu. Siguran sam da će dete rasti u ljubavi i da će ona biti dobra majka. Mene je ta vest o porođaju iznenadila. Stojim joj na raspolaganju, ali ona i ja smo zvanično završili. Šest meseci smo mi zajedno, a dete je u devetom mesecu rođeno. Nisam izjavljivao ovo ni na jednoj televiziji - naveo je Sergej i dodao:

Sergej Pajić
foto: Kurir televizija

- Mnoge priče su bile, da je ona znala, da ja nisam znao, da je ovo deo marketinga. Te sulude naslove. Nikad nam na pamet ne bi palo da se sa takvim stvarima igramo i da idemo daleko radi marketinga. Kako se osećam nije bitno, voleo bih da se ova tema završi ako može - izjavio je Sergej u emisiji Amidži šou.

Kurir.rs

Bonus video:

00:39

SERGEJ PAJIĆ ZA KURIR TV O NASILJU NAD ŽENAMA I SILOVANJU SESTRE OD UKI Q: On je pušten, izjavio je stvari KOJE NISU NORMALNE!

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track