POTRESNO! Sa ovog tužnog mesta Laća je otišao na PUT BEZ POVRATKA! Evo šta je tekstopisac POSLEDNJE uradio u Beogradu!
Foto: Kurir, Zorana Jevtić, Printscreen Twitter

tuga

POTRESNO! Sa ovog tužnog mesta Laća je otišao na PUT BEZ POVRATKA! Evo šta je tekstopisac POSLEDNJE uradio u Beogradu!

Stars -

Milan Radulović Laća na svoje poslednje putovanje, koje se završilo tragedijom, krenuo je 2. decembra, samo dan nakon tužne godišnjice smrti njegovog rođenog brata Miloša, čiji je grob 1. decembra i sam obišao.

Milan Laća Radulović
foto: Zorana Jevtić

Kako Kurir saznaje, pokojni Laća je dan uoči svog puta bez povratka u Izrael, otišao na Novo groblje kako bi posetio grob svog brata i majke, odneo cveće i upalio sveće za pokoj njihovih duša.

Da mu je 14 godina od bratovljeve smrti teško palo, sa svojim pratiocima podelio je i sam Laća, koji je u toku poslednjih priprema za putovanje, emotivnim rečima, otkrio šta mu je bilo na duši.

Marina Tucaković, Godišnjica Smrti
foto: Kurir.rs/A.J. Panić

- Na današnji dan, 1.12.2008. preminuo je moj rođeni brat Miloš Radulović. Prošlo je 14 godina od tada. Šta sve stane u 14 godina? Šta se sve desilo? Toliko toga da kad se osvrneš i pogledaš, kao da se ništa ni dogodilo nije. Bol je tu, ali se skriva. Ne da se fotografisati. Njegovu fotografiju ne držim u telefonu. Zato je neću ni objaviti. Vječnaja pamjat - napisao je Laća u jednim od poslednjih tvitova koje je objavio iz naše zemlje.

Podsetimo, Milan Laća Radulović, sin pokojne Marine Tucaković i kompozitora Aleksandra Fute Radulovića, iznenada je preminuo u Izraelu, a njegovo beživotno telo pronađeno je na ulici.

Milan Laća Radulović, Miloš Radulović
foto: Printscreen Twitter

Kako je izvor blizak porodici ispričao, sumnja se da je navodno uzrok smrti unos prekomerne doze nedozvoljenih supstanci.

Kurir.rs/A.P.

Bonus video:

01:00:37

REALNA PRIČA - MILAN LAĆA RADULOVIĆ - IN MEMORIAM - 20.12.2022.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track