"KAD JA KAŽEM DA SAM BOLJE, ONDA JESAM!" Laćina poslednja poruka prijatelju PRED SMRT zalediće vam KRV U ŽILAMA!
Foto: Ana Paunković

POTRESNO

"KAD JA KAŽEM DA SAM BOLJE, ONDA JESAM!" Laćina poslednja poruka prijatelju PRED SMRT zalediće vam KRV U ŽILAMA!

Stars -

Vest o iznenadnoj smrti Milana Laće Radulovića potresao je ne samo estradu, već i mnoge njegove prijatelje van javnog života, koji još ne mogu da prihvate činjenicu da tekstopisac više nije među živima.

Milan Laća Radulović
foto: Zorana Jevtić

Kako prolaze sati od saznanja tragične vesti, tako se i veliki broj Laćinih prijatelja od njega oprašta na društvenim mrežama, a kako saznajemo, nikome od njih se nije žalio da ima nekih problema ili da se oseća loše.

- Nemam Instagram. Dođe mi i Tviter da ugasim. J*bote, bolje! Kad ja to kažem, onda jesam bolje - napisao je pokojni Laća jednom svom prijatelju koji se interesovao kako je i zašto mu se ne javlja. Oni su se tom prilikom dogovorili i da se vide kad se Laća bude vratio iz Izraela, posle 19. decembra, ali se to, nažalost, nije desilo iz poznatih razloga.

Podsetimo, Milan Laća Radulović, sin pokojne Marine Tucaković i kompozitora Aleksandra Fute Radulovića, iznenada je preminuo u Izraelu, a njegovo beživotno telo pronađeno je na ulici.

Milan Laća Radulović
foto: Zorana Jevtić, Instagram/veravuksanovic

Kako je izvor blizak porodici ispričao, sumnja se da je navodno uzrok smrti unos prekomerne doze nedozvoljenih supstanci.

Kurir.rs

Bonus video:

00:18

Poslednja glasovna poruka koju je Laća poslao drugarici

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track