LAĆA OBILAZIO SVETINJE, BIO NA GROBU ISUSA HRISTA, UČIO HEBREJSKI: Sad se ŠUŠKA po kuloarima PRAVI RAZLOG šta je radio u Izraelu
Foto: Printscreen/Instagram

sve obavijeno misterijom

LAĆA OBILAZIO SVETINJE, BIO NA GROBU ISUSA HRISTA, UČIO HEBREJSKI: Sad se ŠUŠKA po kuloarima PRAVI RAZLOG šta je radio u Izraelu

Stars -

Milan Laća Radulović, sin pokojne Marine Tucaković i kompozitora Aleksandra Fute Radulovića, preminuo je u 36. godini, a njegovo beživotno telo je pronađeno na ulici u Tel Avivu, u Izraelu, gde je otputovao posle 1. decembra.

Tekstopisac je u Izraelu, sudeći po objavama na Tviteru, gde je bio aktivan, obilazio svetinje, grob Isusa Hrista, bio je u Nazaretu, obišao je i mnoge druge znamenitosti, a počeo je i da uči hebrejski jezik.

Njegova smrt je još misterija, nije poznat uzrok smrti. Dok se spominje i mogućnost da se predozirao, njegov otac Futa veruje da je opljačkan i ubijen budući da kod Laće nisu pronađena dokumenta ni novčanik.

Milan Radulović Laća
foto: Kurir televizija

Pored te misterije, mnogi sumnjaju da je Laća u Izraelu sem što je tražio duhovni mir, u Svetu zemlju otišao kako bi našao i vreme da napiše knjigu o svojoj majci Marini Tucaković, u kojoj je planitao da otkrio tajne estrade, kao i ko je sve dugovao Marini za pesme.

Podsetimo, kako se pisalo posle Marinine smrti, ona je tokom života imala svesku u kojoj je zapisivala ko je koju pesmu od nje kupio, ali i ko joj nije platio.

Milan Laća Radulović je posle toga je odmah reagovao.

- Ja ću se boriti protiv zaborava, ono što na našim prostorima je kao kazna za sve one po "kojima se ništa neće zvati". U prevodu - pamtite je po pesmama njenim - napisao je tada Laća na Tviteru.

Milan Radulović Laća
foto: Kurir televizija

Kako su pisali domaći mediji, kada je saznala da ima rak i krenula u borbu za sopstveni život, Marina je navodno odustala od ideje da naplati sva dugovanja, pa je prestala da ganja pevače koji joj duguju novac za tekstove koje im je napisala. Ona je navodno imala je svesku u kojoj je zapisivala sve, i ko je koju pesmu kupio, i ko je platio u ratama, i ko još nije platio. Međutim, njen sin je rekao da je ona imala svesku gde je pisala pesme, da je tu čak pisala i spisak za pijacu, ali da nije bila materijalisata, kao i da je mnoge pesme pisala besplatno i iz ljubavi.

kurir.rs/nova.rs

Bonus video:

00:18

Poslednja glasovna poruka koju je Laća poslao drugarici

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track