UDALA SE ZA BOGATOG GASTARBAJTERA A ONDA JE SVE UNIŠTENO! Sneki nikada nije pričala o bivšem mužu Radomiru, celi brak u MISTERIJI
Foto: Ana Paunković

UDALA SE ZA BOGATOG GASTARBAJTERA A ONDA JE SVE UNIŠTENO! Sneki nikada nije pričala o bivšem mužu Radomiru, celi brak u MISTERIJI

Stars -

Snežana Babić, poznatija kao Sneki oduvek je privlačila pažnju javnosti zbog toga što nije pričala o privatnom životu. Poznata pevačica je do 2009. godine bila je u braku sa nemačkim biznismenom srpskog porekla Radomirom Stojanovićem.

Nakon bolnog razvoda, pevačica nikada više nije spominjala, niti javnosti predstavila novog muškarca. Bivšeg, pak, više nikada nije ni spomenula.

Očito, ona ne voli da se osvrće na minule događaje, pa zato i nismo u prilici da slušamo o njenoj velikoj romansi, što mnoge ostavlja u čudu, pa se javljaju i nagađanja da ga popularna pevačica i dalje voli.

Sneki, Snežana Babić, Snežana Babić Sneki
foto: Nemanja Nikolić

Međutim, ona to nikada nije spomenula, a čak je ostavila i mogućnost da uplovi i u drugi brak.

- Ja jedan brak imam iza sebe, nikad ne reci nikad.. Dostigla sam zrele godine, tačno znam šta hoću, a i šta neću. Želim sebi da priuštim komforan život i budem okružena sjajnim, dobrim ljudima koji imaju pozitivnu energiju - istakla je jednom prilikom Sneki govoreći o braku i planovima za budućnost.

Sa druge strane, vlasnica najdužih nogu na estradi u jednom intervjuu priznala je da joj, generalno, brak kao potpis kod matičara ne znači mnogo dok se dvoje ljudi voli i poštuje.

kurir.rs/informer

Bonus video:

04:00

LUKAS POVERIO PORODICU PEJOVIĆU UKOLIKO MU SE NEŠTO DESI: Aco emotivno reagovao pa otkrio ko je osoba kojoj ON isto toliko veruje!

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track