MUŽ MI JE KUPIO MERCEDESA KOJI SE SAM PARKIRA! Branka Sovrlić otkrila: Prostirem se koliko mogu i KUPUJEM ŠTA HOĆU (VIDEO)
Foto: Damir Dervišagić

KURIR TV

MUŽ MI JE KUPIO MERCEDESA KOJI SE SAM PARKIRA! Branka Sovrlić otkrila: Prostirem se koliko mogu i KUPUJEM ŠTA HOĆU (VIDEO)

Stars -

Branka Sovrlić bila je ovonedeljna gošća emisije „Sceniranje“ na Kurir televiziji.

Voditeljki Vanji Camović otkrila mnoge detalje iz bogate karijere, ali i iz privatnog života. Otvoreno je pričala o odnosu sa suprugom, kako su se upoznali i koliko je teško podnela to što nikada nisu osnovali porodicu.

U razgovoru je pomenula i mnoge kolege poput Tome Zdravkovića, Marte Savić, Ere Ojdanića i ispričala mnoge nepoznate detalje iz karijere i njihovog prijateljstva.

Bilo je govora i o velikom bogatstvu koje poseduje, luksuzu koji joj je priuštio suprug, ali i o njihovim radnicima, prema kojima imaju poseban odnos i tretiraju ih sa pažnjom i poštovanjem.

sceniranje
foto: Kurir televizija

Pevačica je istakla da joj nije strano da kada je to u stanju sebi priušti ono što poželi:

- Ja znam da se prostrem koliko mi je jorgan dugačak. Srećna sam zbog toga jer mi muž nikad ništa nije branio. To sam videla kod nekih svojih koleginica, koje su pričale kako im muževi brane nešto. Kupim šta hoću, ali znam koliko mogu.

Kao jedno od većih iznenađenja koje je u životu doživela izdvojila je trenutak kada ju je suprug za rođendan obradovao najnovijim mercedesom.

01:16

MUŽ MI JE KUPIO MERCEDESA KOJI SE SAM PARKIRA! Branka Sovrlić otkrila: Prostirem se koliko mogu i KUPUJEM ŠTA HOĆU

- Prošle godine me je muž iznenadio za rođendan jer zna da volim „mercedes“. Mi smo nekad imali mercedes, pa onda neka druga kola i džipove. Kupio mi je neki najnoviji koji se sam parkira, jer parkiranje je ženama uvek problem - rekla je pevačica u šali.

Ona smatra da taj mercedes nije toliki luksuz, jer su, kako kaže u pitanju jedna kola.

- Nisam dobila sto „mercedesa“, nego jedan. Vozim jedna kola dok traju, a kad su pri kraju, menjamo ih - kaže pevačica.

Kurir.rs

Kurir televizija je dostupna na kanalu broj osam za korisnike MTS Iris TV, m:SAT tv, Supernova, BeotelNet, Orion telekom, Yettel Hipernet TV, Pošta NET i Sat-trakt na teritoriji Srbije, u okviru platforme m:tel u Crnoj Gori i Bosni i Hercegovini i MTEL Global u dijaspori, kao i na aplikaciji Arena Cloud

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track