OSKRNAVLJENA PORODIČNA GROBNICA GDE ĆE BITI SAHRANJEN LAĆA: Polomljena IKONA Bogorodice, a ovaj detalj na grobu izaziva JEZU
Foto: Zorana Jevtić, Stefan Stojanović/ Mondo

strašno

OSKRNAVLJENA PORODIČNA GROBNICA GDE ĆE BITI SAHRANJEN LAĆA: Polomljena IKONA Bogorodice, a ovaj detalj na grobu izaziva JEZU

Stars -

Telo sina pokojne Marine Tucaković Milana Radulovića Laće dopremljeno je u petak u Srbiju iz Izraela, gde je preminuo 13. decembra, a na večni počinak će biti ispraćen sutra na Novom groblju u Beogradu.

Kako prenose mediji, porodična grobnica gde će Laća biti sahranjen je navodno oskrnavljen. Na spomeniku stajala je polomljena ikona Bogorodice, dok je, pored veštačkog cveća, koje tu stoji odranije, položena i jedna sveža bela ruža.

Na Novom groblju, gde će Milan Radulović biti sahranjen pored brata i majke, još stoje i sveće koje nisu izgorele, kao i brojanica, koju je, očito, pred put u Izrael ostavio Laća, kada je na godišnjicu smrti starijeg brata 1. decembra obišao njegov i majčin grob.

Odranije je misterija ko je uopšte i ostavio ikonu Bogorodice i malog Isusa, koja simbolizuje ljubav majke prema detetu, na Marininom grobu, pa je još čudnije šta je sada navelo nekoga da je polomi u momentu kada joj je stradao i drugi sin.

Marina Tucaković
foto: Dragana Udovičić, Kurir

Sveže ostavljena bela ruža, ali i nekoliko sveća koje nisu izgorele očito je neko ostavio u znak preranog odlaska mladog tekstopisca, a običaj je da se beli cvet i tokom sahrane baca za kovčegom preminulog i izgovara: ,,Tebi beli cvet, meni ceo svet".

Podsetimo, Milan Radulović tragično je preminuo u Tel Avivu, gde je pronađeno njegovo telo na ulici. Laćino telo stiglo je preko Turske u Srbiju u petak, a sahrana je zakazana za utorak na Novom groblju u Beogradu, gde će porodica od 11.30 primati saučešće.

kurir.rs/republika.rs/S.telegraf

Bonus video:

01:00:37

REALNA PRIČA - MILAN LAĆA RADULOVIĆ - IN MEMORIAM - 20.12.2022.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track