ŠOK! NAJLEPŠA BALADA BALKANA POSVEĆENA JE NJOJ: Bivša ljubavnica Miroslava Ilića isekla dugu kosu! Evo kako Mirjana sada izgleda
Foto: Nenad Kostić

novi imidž

ŠOK! NAJLEPŠA BALADA BALKANA POSVEĆENA JE NJOJ: Bivša ljubavnica Miroslava Ilića isekla dugu kosu! Evo kako Mirjana sada izgleda

Stars -

Mirjana Antonović, koja se sa pevačem Miroslavom Ilićem tuži za očinstvo sina Devina, šokirala je novim izgledom. Naime, Mirjana, poznata javnosti po dugoj crnoj kosi, o čijoj lepoti je pevao i pokojni pokojni Krunoslav Kićo Slabinac, ošišala se.

"Sretan Božić svim mojim prijateljima koji danas slave. Voli vas vaša Mirjana", napisala je uz fotografiju na kojoj se vidi da je skratila kosu.

Podsetimo, jedna od najvećih ljubavnih balada s naših prostora je njegova pesma "Zbog jedne divne crne žene”, a decenijama se nije znalo da je numera posvećena Mirjani Antonijević.

Kićo je Mirjanu upoznao na američkoj turneji i to je bila ljubav na prvi pogled, ali očigledno jednostrana, a pevač je svojevremeno ispričao kako se zaljubio u nju.

Kića Slabinac
foto: Pritnscreen

- Odleteo sam u Njujork na turneju i tamo sticajem okolnosti upoznao divnu crnokosu devojku. Zaljubio sam se kao dečak. I kao uvek u našoj profesiji, dolazi ono najteže. Odlazak. Ne znam da li su to već godine ili sam po naravi takav, ali sam u avionu strašno patio. U toj srebrnoj ptici su se svi oduševljavali izlaskom sunca, a ja sam sedeo tužan i sam. Tu sam napisao tekst a kompozicija mi je već polagano sela u uvo... U Zagrebu sam je završio, a zatim snimio na ploču. Postala je tražena jer je iskrena i napisana u jednom dahu - pričao je on tada, a potom otkrio čime ga je povredila.

kurir.rs

Bonus video:

00:16

Mirjana Antonović nasmejana u kratkoj bundi stigla na sud

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track