NIKOLIJA KONAČNO OTVORILA DUŠU – Evo sa čime se svakodnevno bori
Foto: Live Production

NIKOLIJA KONAČNO OTVORILA DUŠU – Evo sa čime se svakodnevno bori

Stars -

Princeza trap zvuka, Nikolija, jedan je od izvođača koji će 26. januara u Štark Areni učestvovati na najvećem muzičkom događaju koji organizuje Skymusic - Music Awards Ceremony (MAC) powered by MaxBet.

Nikolija je sa čak 6 numera nominovana u 6 kategorija, za koje publika može da glasa preko zvaničnog YouTube kanala manifestacije. Uprkos velikom broju nominacija i statusom favorita, na pitanje da li će se u prilično jakoj konkurenciji na kraju izboriti za neko od prestižnih MAC priznanja, kratko je odgovorila da nije kompetitivna i da ne poseduje takmičarski duh.

Ipak, ona je otkrila sa kojim izazovima se svakodnevno bori, a celu izjavu možete pogledati u videu:

00:26

Nikolija konačno otvorila dušu – Evo sa čime se svakodnevno bori

Nikolija je nominovana sa numerama „Pilot“, „Dodole“, „Aurora“, „Divlja orhideja“, „Ulice“ i „Gringo“ u kategorijama TRAP, BALKAN TRAP, URBAN POP, NEW AGE KOLABORACIJA, MUSIC VIDEO i VIRAL, a osim nje, svoje učešće na MAC-u potvrdili su i Konstrakta i Zemlja gruva, Riblja čorba, Jelena Rozga, Karolina Gočeva, Saša Matić, Aco Pejović, Coby, Voyage, Nucci, Teodora, Mahrina, Zera, Devito, Amna, Sajfer, 2Bona, Lacku i Crni Cerak.

Ulaznice za najveći muzički spektakl regiona koji organizuje Skymusic dostupne su putem sajta efinity.rs, aplikacije e_Finity i na Blagajni Štark Arene.

Promo

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja