ANU NIKOLIĆ JEDVA PREPOZNALI U TRŽNOM CENTRU: Stavila ŠEŠIR i NAOČARE, pa se sama zavukla u restoran, evo šta je radila
Foto: Kurir TV

krije se

ANU NIKOLIĆ JEDVA PREPOZNALI U TRŽNOM CENTRU: Stavila ŠEŠIR i NAOČARE, pa se sama zavukla u restoran, evo šta je radila

Stars -

Pevačicu Anu Nikolić (44) uhvaćena je u jednom prestoničkom tržnom centru, a tamo je bila sa vozačem i ćerkicom, koju je dobila u braku sa reperom Stefanom Đurićem Rastom.

Ana Nikolić je obilazila radnje, a onda je u jednoj prodavnici igračaka ostavila naslednicu sa vozačem, te otišla prekoputa i provodila vreme sama, sedeći u restoranu brze hrane.

Ana Nikolić
foto: Printscreen/Instagram

Muzička zvezda na sebi je imala šešir, dugu suknju, naočare za sunce i bundu, a nosila je sa sobom veliku torbu. Ana je sa sobom nosila flašu bezalkoholnog pića.

Podsetimo, jednom prilikom je Ana otkrila da njena naslednica liči više na tatu , ali da sve više poprima i njene osobine.

"Ona je jedna mala lavica, ne bih volela da bude pevačica, ali već vidim da će raditi nešto tog tipa. Već mi prevrće očima, trepće, ima krupne oči kao ja. Ovo je jedan surov posao, iskreno. Jeste lep, ali je težak i volela bih da je ne zanima. Čak i da kaže: "Jao, mama, jao, tata, kako ste dosadni" i da se bavi nečim potpuno drugačijim", rekla je Nikolićeva u emisiji "Glamur".

kurir.rs/blic

Bonus video:

01:00

Ana Nikolić pravi haos na splavu

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track