SEKTA OSTAVILA JEZIVU PORUKU NA LAĆINOM GROBU?! Satanisti pred sahranu RAZBIJENOM ikonom se oprostili od njega
Foto: Zorana Jevtić, Stefan Stojanović/ Mondo

mračna poruka

SEKTA OSTAVILA JEZIVU PORUKU NA LAĆINOM GROBU?! Satanisti pred sahranu RAZBIJENOM ikonom se oprostili od njega

Stars -

Pred sahranu Milana Laće Radulovića, na večnoj kući ostavljena je mračna poruka.

Nakon što je oskrnavljen grob u kom počiva Marina Tucaković i njen stariji sin Miloš, a gde danas treba da bude sahranjen i njen mlađi naslednik Milan Radulović Laća, prijatelji sumnjaju je on bio povezan sa sektom, koja mu je sada, uoči njegove sahrane, ostavila poruku na mestu gde će večno počivati i polupanom ikonom se oprostila od njega.

- Radi se o sektaškom vandalizmu, ne mora da znači da je neki obred, može da bude i deo nekog rituala ili inicijacije, pristupa sekti - objašnjava za Srpski telegraf poznati sektolog Dimitrije Pastuović.

- To su satanističke sekte koje skrnave verske predmete.

Naime, posle Marinine smrti na spomen-ploču bila je naslonjena ikona Bogorodice s malim Isusom u naručju, koju je neko ostavio jer simbolizuje ljubav majke i deteta, a nekoliko dana uoči Laćine sahrane, ona je polomljena, što izaziva užas i jezu.

Marina Tucaković
foto: A.J. Panić

- Bila je misterija i kada je na Marininom grobu osvanula ta ikona, niko nije znao ko ju je tu ostavio, ali je niko i nije sklanjao odatle jer je to shvaćeno kao poruka ljubavi prema majci i sinu koji tu počivaju. Zaista je zastrašujuće što je sada, kada je Laća preminuo, došao neko da skrnavi mesto koje je i njegova večna kuća - priča izvor blizak porodici i dodaje:

- Ima mnogo nelogičnosti u Laćinoj tragičnoj sudbini, a još više u njegovoj smrti u tuđini. On nikada nije krio da je imao problema sa zavisnošću od narkotika, ali prijatelji sada sumnjaju da je možda imao kontakta i sa sektašima. Naglo je krenulo i to njegovo interesovanje za veru, našu pravoslavnu, kao da je tražio spas od svega lošeg u šta se uvaljivao. Zato je i otišao u Svetu zemlju, kao pokajnik, da okaje sve svoje grehe i prođe stazom kojom je i Isus hodao na svom putu do raspeća, obiđe mesta gde je rođen i stradao i na kraju i vaskrsao.

Milan Radulović Laća
foto: Zorana Jevtić, Stefan Stojanović/ Mondo

Podsetimo, Aleksandar Radulović Futa prijavio je 12. decembra nestanak svog sina Milana u Izraelu da bi od nadležnih službi dobio informaciju, koja je 19. dospela i u javnost, da je njegovo beživotno telo 13. decembra nađeno na ulici Tel Aviva. Laćini posmrtni ostaci su u petak dopremljeni avionom preko Turske u Srbiju, a danas će biti sahranjen pored brata i majke na Novom groblju u Beogradu.

Prema tvrdnjama bliskih prijatelja, Futa nije bio u stanju da identifikuje telo nakon njegovog transporta za Srbiju, pa je to u ime porodice, navodno, uradio jedan njegov blizak prijatelj, koji je potvrdio najcrnje slutnje porodice.

kurir.rs/republika.rs

Bonus video:

01:00:37

REALNA PRIČA - MILAN LAĆA RADULOVIĆ - IN MEMORIAM - 20.12.2022.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track