SAHRANJEN MILAN RADULOVIĆ LAĆA: Večno počiva pored majke i brata! Futa nad grobom SINA NEUTEŠNO briše suze
Foto: Stefan Stojanović MONDO, Nemanja Nikolić

Poslednji ispraćaj tekstopisca

SAHRANJEN MILAN RADULOVIĆ LAĆA: Večno počiva pored majke i brata! Futa nad grobom SINA NEUTEŠNO briše suze

Stars -

Milan Radulović Laća, sin pokojne Marine Tucaković i Aleksandra Radulovića Fute, sahranjen je danas u porodičnoj grobnici na Novom groblju pored majke Marine i brata Miloša u prisustvu stotinak ljudi, rodbine, prijatelja i poštovalaca.

Kovčeg sa Laćinim telom bilo je postavljeno u kapeli pre 11 sati, gde porodica primala saučešće, a opelo je počelo u 12 sati. Na kovčegu je bilo postavljeno nekoliko venaca sa belim ružama, a jedan je i od njegovog dede, koji je dao čitulju u novinama. Laćino telo je izloženo je u kapeli u kom je pre godinu i po dana bila i Marina.

Drugarica održala poslednji govor

"Voleo je pažnju, imao je moćnu harizmu koja nikog nije ostavila ravnodušnim. Bio je izrazito inteligentan. Sve je voleo i svim prijateljima je bio velika podrška. Od majke je nasledio dobrotu. Ne želim da ga ljudi pamte da je umro od droge", rekla je u govoru Laćina drugarica, dok je Futa pušio cigaretu.

1 / 17 Foto: Nemanja Nikolić

Povorka krenula ka grobnici

Povorka je iz kapele krenula ka porodičnoj grobnici. Krst nosi Danijel Pavlović, koji je nosio krst i na sahranil Marije Tucaković.

1 / 30 Foto: Stefan Stojanović MONDO

Opelo završeno

"Gospod nek upokoji dušu novoprestavljenog sluge Božjeg Milana! On će se sada radovati s neba sa svojim bratom i majkom po telu pored vaskrslog Hrista! Neka Gospod podari utehe porodici, a njemu Carstvo Nebesko", poručio je svestenik u dirljivoj besedi na opelu.

Stigao je sveštenik i počelo je opelo

Neutešni Futa dok traje opelo neprestano spušta pogled na pod, pa ga diže na kovčeg sa telom njegovog sina, dok se deda trese od bola.

Opelo služi sveštenstvo hrama Pokrova Presvete Bogorodice sa Zvezdare.

00:15

Počelo opelo Milanu Laći Raduloviću

Baka pokojnog Milana Radilovića Laće ne prestaje da plače.

1 / 28 Foto: Nemanja Nikolić
00:30

Futa ušao u kapelu i posle nekoliko minuta izašao

Stigao neutešni otac Aleksandar Radulović Futa

Futa je smogao snage da okupljenima uputi dve reči: "Dobar dan". Ušao je u kapelu i posle nekoliko trenutaka izašao i prima saučešće ispred kapele.

00:13

Na Laćinu sahranu stigao neutešni otac Futa, smogao snage da kaže DVE reči

Na poslednji oproštaj od Laće među prvima je stigao pevač Danijel Pavlović, polubrat Marije Šerifović, kao i harmonikaš Endži Mavrić, Željko Samardžić, Žika i Jelena iz Zane, Mira Škorić, Dara Bubamara, Zorana Pavić, Ljilja Jorgovnović, kuma Marijana Petrović, Katarina Rebrača, Marko Nastić, Nataša Bekvalac, Ljubica Njegomir, Dejan Pantelić, Saša Matić, Goran Gluhaković iz Ok benda, Ana Bekuta, Ana Kokić... Polako i u tišini u kapelu pristižu rodbina i prijatelji. Nema mnogo reči, samo muk i tišina.

1 / 35 Foto: Nemanja Nikolić

Podsetimo, Laća je preminuo 13. decembra, a njegovo telo je pronađeno u zabačenoj ulici u Tel Avivu, u Izraelu, gde je bio na odmoru i na putovanju po Svetoj zemlji.

Milan Radulović Laća
foto: Zorana Jevtić, Stefan Stojanović/ Mondo

Telo sa pokojnim Radulovićem u Srbiju je stiglo u petak, a prema rečima izvora bliskom porodici, obdukcija i toksikoliški nalazi nisu rađeni. Futa nije bio u stanju da identifikuje Laćino telo nakon njegovog transporta za Srbiju. To je za njega bilo previše. To je u ime porodice uradio jedan njegov blizak prijatelj.

kurir.rs/A.P/I.E.

Bonus video:

00:18

Poslednja glasovna poruka koju je Laća poslao drugarici

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track