NEUTEŠNO GRLILA I LJUBILA LAĆINU SLIKU: Potresna SCENA na Novom groblju, pevačica se SLOMILA, nisu mogli da je odvoje od groba
Foto: Nemanja Nikolić

tuga

NEUTEŠNO GRLILA I LJUBILA LAĆINU SLIKU: Potresna SCENA na Novom groblju, pevačica se SLOMILA, nisu mogli da je odvoje od groba

Stars -

Milan Radulović Laća sahranjen je danas u porodičnoj grobnici na Novom groblju pored majke Marine i brata Miloša. Sahrani su pristustvovali mnogobrojni rodbina, prijatelji i saradnici sa estrade, koji nisu mogli da sakriju tugu za talentovanim tekstopiscem.

Dušica Grabović, dobra prijateljica pokojnog Laće, potpuno se slomila posle sahrane. Uzela je Laćinu fotografiju, ljubila je, stavljala na grudi i jecala nasav glas.

1 / 7 Foto: Nemanja Nikolić

"Vest me je zatekla u Crnoj Gori. Mislim da smo se Dara Bubamara i ja poslednje čule s njim svega nekoliko dana pred njegovu smrt. Njemu je slava Sveti Nikola i trebalo je da ga sačekam na aerodromu. Ja bih mnogo volela da saznam šta se sa njima desilo", rekla je Grabović ranije za Kurir.

Podestomo, na oproštaj od Laće stigli su pevač Danijel Pavlović, harmonikaš Endži Mavrić, Željko Samardžić, Žika i Jelena iz Zane, Mira Škorić, Dara Bubamara, Zorana Pavić, Ljilja Jorgovnović, kuma Marijana Petrović, Katarina Rebrača, Marko Nastić, Nataša Bekvalac, Ljubica Njegomir, Dejan Pantelić, Saša Matić, Goran Gluhaković iz Ok benda, Ana Bekuta, Ana Kokić...

Podsetimo, Laća je preminuo 13. decembra, a njegovo telo je pronađeno u zabačenoj ulici u Tel Avivu, u Izraelu, gde je bio na odmoru i na putovanju po Svetoj zemlji.

Telo sa pokojnim Radulovićem u Srbiju je stiglo u petak, a prema rečima izvora bliskom porodici, obdukcija i toksikoliški nalazi nisu rađeni. Futa nije bio u stanju da identifikuje Laćino telo nakon njegovog transporta za Srbiju. To je za njega bilo previše. To je u ime porodice uradio jedan njegov blizak prijatelj.

kurir.rs

Bonus video:

01:03

Krenula povorka

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja