NINO PAO U ZABORAV: Džehva sa košarkašem planirala SVADBU, sad je tajanstveni ZGODNI dečko obasipa PAŽNJOM! Pevačica bez teksta
Foto: Printscreen/Instagram

iznenađenje

NINO PAO U ZABORAV: Džehva sa košarkašem planirala SVADBU, sad je tajanstveni ZGODNI dečko obasipa PAŽNJOM! Pevačica bez teksta

Stars -

Pevačica Teodora Džehverović nedavno je raskinula višegodišnju vezu s košarkašem Ninom Čelebićem, a sada se pohvalila cvećem koje je dobila od drugog dečka i to javno.

Teodora se zahvalila jednom muškarcu za korpu ruža koju joj je poslao, a na Instagramu mu je poslala i poljupce. Naime, Teodora je od mišićavog dečka dobila ogroman buket ruža, što je pevačicu ostavilo bez teksta i odmah se pohvalila na društvenoj mreži Instagram.

Teodora Džehverović
foto: Printscreen

- Odavno se nisam ovako iznenadila! Hvala ti na ovome! - napisala je Džehverovićeva uz emotikone poljubaca, označila muškarca u objavi, a korisnici Instagrama ističu da je ovom porukom i "pecnula" bivšeg dečka Nina Čelebića.

00:07

DŽEHVA PREPOBELA KOŠARKAŠA: Tajni obožavalac joj poslao neverovatan poklon

Teodora se već dopisivala sa anonimnim muškarcem i to pre nekoliko dana, što takođe nije promaklo njenim fanovima koji su odmah bacili oko na njegovo isklesano telo.

Teodora Džehverović
foto: Printscreen

Podsetimo, nedavno je u javnosti odjeknula vest da je Teodora Džehverović stavila tačku na vezu sa košarkašem Ninom Čelebićem, ali se, ni jedna, a ni druga strana nisu oglašavale po tom pitanju.

kurir.rs/informer

Bonus video:

01:45

DEVOJKA JOJ UPROPASTILA NASTUP IZ HIRA! Teodora Džehverović za Kurir TV otkrila zašto ovaj SREDNJI PRST NIKADA NEĆE ZABORAVITI

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track