NIKOLA RAĐEN I MILICA STIGLI NA GRAĐANSKO VENČANJE! Evo kako izgledaju mladenci, okupili brojne sportiste! Sve puca od ELEGANCIJE
Foto: Damir Dervišagić

GLAMUR I SJAJ

NIKOLA RAĐEN I MILICA STIGLI NA GRAĐANSKO VENČANJE! Evo kako izgledaju mladenci, okupili brojne sportiste! Sve puca od ELEGANCIJE

Stars -

Nikola Rađen i njegova izabranica Milica Ristić danas će u jednom prestoničkom restoranu i pred zakonom ozvaničiti svoju ljubav, u prisustvu velikog broja poznatih, koji će uveličati slavlje.

Naime, proslavljeni vaterpolista Nikola Rađen nedavno se se zakleo na večnu ljubav svojoj izabranici Milici Ristić, a danas njih dvoje prave svadbu u jednom prestoničkom restoranu u Beogradu.

1 / 14 Foto: Damir Dervišagić

Nikola Rađen i njegova izabranica okupili su poznate sportiste na svom veselju, koji su zablistali u elegantnim odelima na svadbi. Među onima koji su došli su bili bivši selektor vaterpolo reprezentacije Dejan Savić, Vanja Udovičić, Filip Filipović.

00:34

Nikola Rađen i Milica Ristić stigli na venčanje

Novopečeni mladenci su sijali od sreće, a Milica je pokupila svu pažnju prisutnih u predivnoj dugoj toaleti, dok je Nikola Rađen ponosno držao svoju izabranicu za ruku, ne skidajući ni trena pogled sa nje. Nikola je za ovu priliku odabrao plavo odelo sa ljubičastim detaljima.

Bračni par će ubrzo postati bogatiji za još jednog člana porodice, a to će Rađenu biti treće dete, jer iz braka sa pevačicom Anom Kokić ima već dve devojčice.

Kurir.rs

Bonus video:

00:22

Milica Ristić i Nikola Rađen stigli na građansko venčanje

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track