BAKA ANABELA SE TOTALNO POSVETILA UNUCI! Ne odvaja se se od Luninog deteta! MILJKOVIĆ SPUSTIO LOPTU (VIDEO)
Foto: Printscreen Paparaco Lov

srećna baka

BAKA ANABELA SE TOTALNO POSVETILA UNUCI! Ne odvaja se se od Luninog deteta! MILJKOVIĆ SPUSTIO LOPTU (VIDEO)

Stars -

Pevačica Anabela Atijas postala je baka prošle godine kada je njena ćerka Luna Đogani na svet donela devojčicu Miju. Ekipa "Paparaco lova" snimila je pevačicu sa svojom unukom i njenim mužem Andrejem.

Anabela Atijas
foto: Printscreen Paparaco Lov

Naime, na snimku se vidi kako Luna izlazi sa Mijom iz zgrade gde stanuju i predaje malu Miju baki na čuvanje. Otišli su do obližnjeg parka i igrali se sa unukom, a devojčica nikada nije bila srećnija.

Komentari ispod videa bili su krajnje pozitivni, a gledaoci nisu krili oduševljenje zbog harmoničnog odnosa ove porodice.

"Drago mi je sto su sve nedaće i probleme rešili i ostavili za sobom", "Devojcica je preslatka, a oni su dobri roditelji", bili su jedni od komentara ispod videa.

Često se spekulisalo o odnosu majke i ćerke, i kako navodno Marko brani Anabeli da posećuje nju i Miju. Marko i Anabela su više puta demantovali ove navode, te istakli da su u korektnim odnosima i da je tako najbolje za njihovu porodicu.

Podsetimo, porodica Đogani učestvovala je u rijaliti programu "Zadruga 3" kada su javno izneli sve što ih je mučilo, a njihovi odnosi su se naglo pogoršali. Međutim, u poslednje vreme se čini kao da su uspeli da nađu zajednički jezik i rešili sve nedoumice.

Kurir.rs/S.B.

Bonus video:

00:09

Anabela i Andrej Atijas na krštenju Mije Miljković

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track