BEKI POKAZAO ĆERKU! Mlada Emilija roditeljima priredila pravi ŠOK pred UDAJU: Jedan dan je došla kući i rekla samo... (FOTO)
Foto: Nemanja Nikolić

PRAVA JE LEPOTICA

BEKI POKAZAO ĆERKU! Mlada Emilija roditeljima priredila pravi ŠOK pred UDAJU: Jedan dan je došla kući i rekla samo... (FOTO)

Stars -

Popularni pevač Beki Bekić i njegova supruga Nada jedan su od retkih estradnih parova koji svoje karijere nisu izgradili na skandalima, već isključivo na talentu.

Beki Bekić
foto: Dragan Kadić

Ovaj estradni par svoju skladnu ljubav i porodicu čuvaju daleko od očiju javnosti, a sada je pevač rešio da pokaže kako njegova mezimica, Emilija Bekić Popović izgleda.

Njihova starija ćerka slika je i prilika svog oca i pokrenula je Jutjub kanal na kome se prikazuju animirani muzički spotovi namenjeni najmlađima.

Beki i njegova supruga ostali su prijatno iznenađeni kada im je Emilija 2017. godine dan pred venčanje saopštila da se udaje:

- Iznenadila nas je. Samo nam je rekla sutra budite tu i tu, venčavamo se. Oni su se zabavljali dve i po godine i sve vreme je pričala da joj ne pada na pamet da se udaje, da je još rano i samo odjednom je rekla…Šta radite sutra. E mi se venčavamo. Mi smo ostali šokirani, žena pogotovo. Pozitivno šokirani - rekao je jednom prilikom Beki.

(Kurir.rs/Nportal)

Bonus video:

02:51

BEKI BEKIĆ OTKRIO POSLEDNJU ŽELJU MARINKA ROKVIĆA

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track