PEVAČ OBRADOVAO ROMSKU DECU ZA NOVU GODINU: Njima je potrebna pomoć! Mališani dobili paketiće
Foto: Kurir televizija

PEVAČ OBRADOVAO ROMSKU DECU ZA NOVU GODINU: Njima je potrebna pomoć! Mališani dobili paketiće

Stars -

Pevač i kompozitor Hasan Dudić rešio je da obraduje mališane iz škole na Ledinama, tako što je organizovao dodelu paketića.

Puls
foto: Kurir televizija

- Živim u bloku 72 i ovo je moj kraj. Ja imam predivnu saradnju sa celim osobljem škole, na čelu sa direktorkom Ivanom. Ovde ima najviše nacionalnih manjina. Ovu decu treba usmeriti da budu pravi ljudi da budu pismeni. Moj bokserski klub "Hasan Duduć" i ja smo rešili da ih uključimo i da ih promovišemo. Prezadovoljan sam našom saradnjom. Imam ambiciju da pomognemo ovoj deci. Nadam se da će džava za to pokazati razmevanje.

Direktorka se zahvalila pevaču i rekla da su deca oduševljena ovom akcijom.

- Zahvaljujem se gosposinu Dudiću na humanitarnoj akciji. Ovoj školi je potrebno puno ovakvih akcija. Deca su oduševljena. Oni su se pripremili za ovu priliku, obukli se, doterali i došli ranije kako bi primili paketiće - rekla je direktorka.

Kurir.rs

Kurir televizija je dostupna na kanalu broj osam za korisnike MTS Iris TV, m:SAT tv, Supernova, BeotelNet, Orion telekom, Yettel Hipernet TV, Pošta NET i Sat-trakt na teritoriji Srbije, u okviru platforme m:tel u Crnoj Gori i Bosni i Hercegovini i MTEL Global u dijaspori, kao i na aplikaciji Arena Cloud

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track