BIVŠA MODELSICA RASPALILA MAŠTU! Dragana Mitar objavila fotku u KRATKOJ HALJINI, bujne grudi u prvom planu! Gore društvene mreže!
Foto: Printscreen/Instagram

ZAGOLICALA MAŠTU

BIVŠA MODELSICA RASPALILA MAŠTU! Dragana Mitar objavila fotku u KRATKOJ HALJINI, bujne grudi u prvom planu! Gore društvene mreže!

Stars -

Dragana Mitar, bivša učesnica rijalitija i nekadašnja članica grupe "Models", objavila je novu fotografiju na Instagramu i izazvala burne reakcije svojih pratioca.

Naime, Dragana je objavila fotografiju u izazovnoj kombinaciji i njome raspalila maštu mnogima.

- I tako prođe još jedna godina ...novi početak, novi snovi, nova nadanja - napisala je Dragana.

Neki od komentara bili su "Ma da li si toliko savršena ?", "Nestvarno si lepa Gago" dok je bilo i onih negativnih poput "Jao majko, sve kao po kalupu isto izgledate", " Užas, preterala si sa operacijama".

Dragana Mitar
foto: printscreen instagram

Podsetimo, Dragana je u jednoj privatnoj klinici u Beogradu operisala nos i za to platila čak 11.000 evra. Ona je istakla da je mogla da ostane bez nosa, kao i da je bila u depresiji zbog svega što je prošla nakon brojnih neuspešnih operacija. Inače, operacija nosa nije sve što je ove godine Dragana uradila na sebi. Pre nekoliko meseci "ponovila se" novim grudima.

Kurir.rs/S.B.

Bonus video:

04:55

DRAGANA MITAR PROŠLA KROZ PAKAO! 7 PUTA OPERISALA NOS: Vadili su mi hrskavicu iz rebra, zamalo da mi nos sasvim upadne u lice!

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track