OVO SE DEŠAVALO NEKOLIKO TRENUTAKA PRE POTAPANJA SPLAVA Relja doveo ATMOSFERU DO USIJANJA, iz ovog razloga je među prvima IZVEDEN
Foto: Nikola Anđić, Printscreen

ŠOK!

OVO SE DEŠAVALO NEKOLIKO TRENUTAKA PRE POTAPANJA SPLAVA Relja doveo ATMOSFERU DO USIJANJA, iz ovog razloga je među prvima IZVEDEN

Stars -

Tokom novogodišnje noći došlo je do potapanja poznatog splava "Fristajler", na kojem je nastupao Relja Popović, koji je među prvima evakuisan, kako Kurir saznaje.

Poznati splav "Fristajler", koji je samo nekoliko minuta posle ponoći počeo da tone, po svemu sudeći bio je preopterećen.

1 / 7 Foto: Stefan Stojanović/Mondo

Neposredno pre incidenta Relja je doveo atmosferu do usijanja, svi su pevali i veselili se u njegovom novogodišnjem repertoaru, a kada je došlo do potapanja splava, nastala je panika, a kako Kurir saznaje, Relja je među prvima izašao sa splava. Svi su se uplašili da će bina da se sruši i iz tog razloga su Popovića odmah izveli napolje. Na svu sreću povređenih nije bilo.

00:17

Evo šta se dešavalo pre incidenta na Fristajleru

Inače, policija i vatrogasci su brzo stigli na teren. Na lice mesta upućene su bile dve ekipe Hitne pomoći. Dalja istraga će utvrditi šta je uzrok ove nesreće.

Kurir.rs/A.P/M.K.

Bonus video:

09:46

RELJA POPOVIĆ ODUŠEVIO SRBIJU! O njegovoj novoj ulozi svi pričaju

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track