ZARIO JOJ SE NOŽ U ČELO, PA DOŽIVELA KLINIČKU SMRT! Šok priča majke Aleksandre Nikolić: Dok je lila KRV ona joj se ukazala
Foto: Nemanja Nikolić

ŠOK PRIČA!

ZARIO JOJ SE NOŽ U ČELO, PA DOŽIVELA KLINIČKU SMRT! Šok priča majke Aleksandre Nikolić: Dok je lila KRV ona joj se ukazala

Stars -

Slovenka, majka Aleksandre Nikolić, otkrila je da je u detinjstvo doživela kliničku smrt u devetoj godini. Od tada joj se život promenio iz korena!

Naime, kako je istakla, rođena je na selu, a jednom prilikom je doživela jezivu nezgodu, zbog koje je mogla da izgubi život.

Slovenka Nikolić
foto: Printscreen

- Rođena sam u selu, tada smo imali dva konja. Imali smo gumno, gde se vrši žito. Konji idu u krug tako, tu se žito izdvaja iz te slame... Konj se zaplete za nogu, padne. Moj pokojni tata kaže: "Molim vas, što pre da mi neko donese nož, konj će da crkne". Ja ti prva potrčim u sušaru, gde se suši meso, najveći nož da donesem, da se odveže to, da ne crkne konj. Trčim, trčim da budem prva, takva sam bila, ludo dete, imala sam devet godina - priča Slovenka i nastavlja:

- Trčala sam i nosila nož... A odrasla sam u staroj kući, od zemlje i kamena. Kako ja trčim, onako, kao dete, saplela sam se o kamen, a taj nož mi je pravo u čelo otišao! Kunem se životom svojim, pokazaću vam ožiljak, i dalje ga imam. Pala sam na zemlju, a bol uopšte nisam osetila. Tada sam imala kliničku smrt. Videla sam šta sam videla... Ugledala sam Bogorodicu, Božiju majku, koja mi je rekla: "Neće tebi ništa da se desi, nemoj da se sekiraš. Idi dole kod svojih roditelja". Od tog dana postala sam vernik, promenila sam se, preobrazila u potpunosti. Nije ovo jedini put, dva puta mi se ukazala. Budim se ja posle toga, lije krv, ali mene ništa ne boli! Idem normalno, kao da mi se ništa nije desilo. Oko mene svi vrište, kukaju. Tata mi izvuče nož iz čela, na konja, pa u bolnicu, tamo su me ušivali. Eto, samo me je to ušivanje bolelo, ništa pre toga nije. To je Božja volja - ispričala je Slovenka.

Kurir.rs/Pink.rs

Bonus video:

03:59

Aleksandra Nikolić ulazi u Zadrugu 6 bez Dejana

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja