POTEGAO NOŽ U RIJALITIJU ZBOG SRPSKE PESME: Popio 3 KRIVIČNE prijave, prevario uživo ženu s pevačicom, a sad zapevao u ZG
Foto: Printscreen

nije mu zaboravljeno nasilničko ponašanje

POTEGAO NOŽ U RIJALITIJU ZBOG SRPSKE PESME: Popio 3 KRIVIČNE prijave, prevario uživo ženu s pevačicom, a sad zapevao u ZG

Stars -

Semir Džanković iz Novog Pazara, koji je nasputio u Zvezdama Grada, odranije je poznat javnosti. Naime, Džanković je veliku pažnju privukao svojim učešćem u muzičkom šou programu "Pinkove zvezde", nakon čega je učestvovao i u šestoj sezoni rijalitija "Farma" iz koje je diskvalifikovan zbog govora mržnje prema Srbima.

Podsetimo, njegova tadašnja cimerka u rijalitiju Maja Nikolić pevala je pesmu "Tamo daleko", što je iz Semira izbacilo iz takta u fizički nasrnuo i potegao nož na nju, te vikao da će joj "je*ati srpsku decu".

Raspravi se priključila i starleta Tamara Đurić, koja je stala na stranu Nikolićeva i oštro osudila Džankovića, zbog čega ju je pevač udario i napustio "Farmu".

Posle incidenta, kako su prenijeli tada mediji, protiv njega su navodno podnete krivične prijave zbog izazivanja nacionalne i verske mržnje, pokušaja ubistva i pretnji ubistvom farmerima.

Semir se povukao iz javnosti, ali je nastavio da se bavi muzikom, a sad se pojavio i u Zvezdama Granda.

Pevač iz Novog Pazara imao je još jedan skandal na Farimi i to zbog veze sa koleginicom Gabrijelom Pejčev, a kako se tada šuškalo, njihova romansa datira još od "Pinkovih zvezda", iako je pevač već bio oženjen.

kurir.rs/republika.rs

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track