SOFIJA MILOŠEVIĆ UŽIVA SA VERENIKOM ZA PRAZNIKE! Manekenka otkrila detalje SVADBE , a evo i GDE planiraju da krunišu LJUBAV
Foto: Instagram/lukajovic

SVE SU ISPLANIRALI

SOFIJA MILOŠEVIĆ UŽIVA SA VERENIKOM ZA PRAZNIKE! Manekenka otkrila detalje SVADBE , a evo i GDE planiraju da krunišu LJUBAV

Stars -

Manekenka Sofija Milošević i njen nevenčani suprug fudbaler Luka Jović odlučili su odmore tokom praznika, nakon čega će nastaviti sa organizacijom svadbe, koja je planirana za proleće ove godine.

Naime, Sofija i Luka su otkrili kako provode paznike, a takođe i kada planiraju da naprave svadbu.

- Kao i svake godine, Badnji dan i Božić provešćemo s porodicom. Bićemo u Firenci, gde će nam se pridružiti i naši najmiliji iz Srbije. Pošto tokom godine imamo mnogo obaveza, praznici su prilika da okupimo ljude koje volimo - priča Sofija i dodaje da će posle Božića krenuti sa pripremama za veliku svadbu koju će organizovati ovog proleća u Beogradu:

- Luka i ja se sve više volimo i jedva čekamo da krunišemo svoju ljubav. Odmorićemo se za praznike, a onda sledi organizacija svadbe. Još nismo izabrali prostor, čeka nas mnogo posla!

Sofija Milošević
foto: Privatna Arhiva

Sofija kaže da su ona i fudbaler gurmani, pa će njihova božićna trpeza biti puna različitih specijaliteta.

- Obožavamo da jedemo, ali i da spremamo hranu. Za božićni ručak na stolu su uvek pogača, sarme, ruska salata, pečenje... Što se tiče spremanja, svi se guramo u kuhinju i svi bismo da budemo uključeni u kuvanje. Ove godine ću ja mesiti božićnu česnicu, a možda čak i zavijati sarmu - priča manekenka i otkriva da Luka uvek izvuče novčić iz pogače:

- On je srećne ruke! Ali ni mi ostali ne odustajemo!

Sofija Milošević, Luka Jović
foto: Printscreen/Instagram

Manekenka i fudbalski reprezentativac spremili su pregršt poklona za sinove, dvogodišnjeg Alekseja i osmomesečnog Teodora.

- Božićni paketići su obavezni! Teodor je još beba, ali Aleksej je malo porastao i počinje da razume prazničnu groznicu. Uvek ga obradujemo igračkama, jer deca to najviše vole.

Luka Jović, Sofija Milošević
foto: Printscreen Instagram

Koliko je Sofiji važna porodica, toliko je i njenom vereniku Luki Joviću.

- Porodica mi je uvek na prvom mestu i bez njih ne bih ni postigao profesionalni uspeh. Imam maksimalnu podršku najbližih da ostvarim sve svoje ciljeve kad je reč o fudbalu - priča Jović i otkriva planove za 2023. godinu:

- Očekuje me nastavak sezone u Fiorentini, nadam se što boljem učinku, kako kluba, tako i svom ličnom. U martu počinju kvalifikacije za Evropsko prvenstvo. Želja mi je da se srpska reprezentacija plasira na to takmičenje. Privatnim životom sam zadovoljan, samo nek ostane sve kako jeste - zaključio je Luka.

Kurir.rs/Informer

Bonus video:

00:33

Sofija Milošević se relaksira u Dohi

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track