MILAN DAO OTKAZ NA PINKU PA NAPUSTIO SRBIJU! Sklonio se da nađe mir, evo gde je Milošević OTPUTOVAO nakon odlaska iz Zadruge
Foto: Printscreen YouTube

odmor

MILAN DAO OTKAZ NA PINKU PA NAPUSTIO SRBIJU! Sklonio se da nađe mir, evo gde je Milošević OTPUTOVAO nakon odlaska iz Zadruge

Stars -

Milan Milošević, nakon što je prekinuo saradnju s televizijom Pink, rešio je da se skloni iz javnosti. On je, saznaje Kurir, spakovao kofere i odlučio da ode u Austriju.

Naš izvor kaže da će voditelj boraviti u Beču desetak dana, jer su mu nakon što je kao bomba odjeknula vest da više nije deo ružičaste televizije, a samim tim i rijalitija "Zadruga", mir i odmor preko potreban.

Milan Milošević
foto: Ivan Vučićević

On će o daljim poslovnim koracima odlučiti nakon povratka u Srbiju, sad mu je najvažnije da se dobro odmori posle napornog perioda koji je imao dok je bio voditelj "Zadruge".

Podsetimo, Milan i čelnici Pinka rastali su se sporazumno, a prekid saradnje potpisan je na Badnji dan. Milošević je za Kurir potvrdio da više nije deo Pinka, a u nedelju se oglasio na Instagramu, gde je istakao da o svojim nekadašnjim poslodavcima ima samo reči hvale. On je na Pinku bio šest godina, učestvovao je u prvoj sezoni "Zadruge", a nakon toga je bio jedan od njenih voditelja.

Na njegovo mesto došao je takođe novinar i bivši učesnik ovog rijalitija Marko Đedović.

Kurir.rs

Bonus video:

01:50

Domaćin “Zadruge” Milan Milošević

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja