DALILINA PAKLENA OSVETA DEJANU: Otkriva sve pikanterije o njihovom BRAKU, promeni vere, SUKOBIMA, a ovo će mu NAJGORE pasti
Foto: Nikola Anđić, Printscreen YouTube

zabranjena ljubav

DALILINA PAKLENA OSVETA DEJANU: Otkriva sve pikanterije o njihovom BRAKU, promeni vere, SUKOBIMA, a ovo će mu NAJGORE pasti

Stars -

Dalila Dragojević najavila je snimanje serije "Zabranjena ljubav" koja se zasniva na njenoj ljubavi sa Dejanom. Snimanje serije kreće početkom marta, imaće 48 epizoda, a glavni akcenat biće na petogodišnjem braku sa Dejanom Dragojevićem.

Ona će obelodaniti sve detalje koji se ne znaju, šta je sve Dejan radio, kako se ponašao prema njoj i kakve je skandale pravio, kao i šta je pričao za svoju porodicu sa kojom nije kontaktirao punih pet godina.

Dalila Dragojević
foto: Printscren Instagram

"Ona je opasna, sve je smislila kako bi Dejanu vratila sve milo za drago. Ne može ona njemu da oprosti što što sada priča sve najgore za nju, a ona mu je toliko godina bila glavni oslonac u životu. Bukvalno su živeli od njenog posla i zalaganja, sve je sama iznela u tom braku. Zato sada hoće da mu se osveti nekim pikanterijama za koje samo njih dvoje znaju dok su živeli zajedno u Gornjem Šepku. Otkriće sve njihove porodične drame i sukobe, svade sa roditeljima i bežanja od kuće i šta je istina o premeni vere. Dejanu već nije dobro i zato želi da ubrza razvod, dok ga Dalila namerno odugovlači i pomera. Biće tu svega, publika je željna pikanterija, a Dalila ima svašta da iznese u javnost što do sada niko nije znao", otkriva izvor blizak voditeljki, dok je Dalila i sama potvrdila da će serija o njenom životu biti vrlo zanimljiva.

Dalila Dragojević, Dejan Dragojević, Aleksandra Nikolić
foto: Nenad Kostić

"Daću sve od sebe da to uspe i da kroz tu seriju bude prikazan ceo život koji sam ja preživela i kako je to funkcionisalo. Serija se zasniva na mom životu i što je najbitnije, scenario je počeo da se piše, radimo kasting i uskoro počinjemo snimanje. Prva sezona će imati do 48 epizoda i ako je prihvati publika, snimače se i dalje. Otkrice se detalji koji se ne znaju o mom životu. Od detinjstva pa sve do rijalitija. Ponosna sam na sebe i zahvalna za sve ljude koji su prepoznali moje talente. Što se tiče menjanja prezimena, ja sam i dalje Dragojević. Ostaviću prezime, da imate o kome da pričate i pišete. Zadržaću to prezime, samo ću dodati svoje", rekla je Dalila.

kurir.rs/star

Bonus video:

00:15

Dalila Dragojević bahati se u klubu

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track