ŠAULIĆI NAPRAVILI GALA SLAVLJE POVODOM DOLASKA MALE MANJE Gordana progovorila eksluzivno za Kurir: Nažalost Šaban nije dočekao ovo
Foto: Nemanja Nikolić, Kurir

radost

ŠAULIĆI NAPRAVILI GALA SLAVLJE POVODOM DOLASKA MALE MANJE Gordana progovorila eksluzivno za Kurir: Nažalost Šaban nije dočekao ovo

Stars -

Sin pokojnog Šabana Šaulića, Mihajlo i njegova supruga Marina, postali su roditelji devojčice, kojoj su dali ime Manja, a porodica Šaulić je tim povodom organizovala gala proslavu u prestoničkom restoranu, kako bi proslavili ovako veliki događaj.

Gordana Šaulić, nije krila sreću, te je u razgovoru sa novinarem Kurira, progovorila o prvim utiscima.

02:14

Goca Šaulić intervju

- Hvala na čestitkama. Bila sam u bolnici sa Mihajlovim kumovima, a Marinina sestra je kasnije došla. Bili smo ispred sale, videli smo devojčicu, presrećna sam. Posebno mi je drago da se Mihajlo ostvario, oženio se, a sada dbio devojčicu. Nažalost Šaban nije dočekao porođaj unuke, ali ono što me čini srećnom je, što je svo prošlo, onako kako bi on želeo - rekla je Gordana u izjavi za Kurir.

Porodica Šaulić okupila je brojne prijatelje i najbliže članove porodice, kako bi proslavili dolazak mezimice.

00:22

Zoran Batica Mirković i Milovan Bojić stigli na proslavu kod Šaulića

Među prvima je došao Sanelin suprug, legendarni fudbaler Zoran Batica Mirković, a nekoliko trenutaka kasnije Milovan Bojić.

Kurir.rs

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track