POČELO VESELJE KOD ŠAULIĆA! Kurir vam ekskluzivno donosi delić atmosfere, ponosni otac NE SKIDA OSMEH SA LICA, a evo ko je sve tu
Foto: Kurir, Nemanja Nikolić, Printscreen

fešta

POČELO VESELJE KOD ŠAULIĆA! Kurir vam ekskluzivno donosi delić atmosfere, ponosni otac NE SKIDA OSMEH SA LICA, a evo ko je sve tu

Stars -

Sin pokojnog Šabana Šaulića i Generalni konzul RS u Cirihu, Mihajlo i njegova supruga Marina, postali su roditelji devojčice, kojoj su dali ime Manja, a porodica Šaulić je tim povodom organizovala gala proslavu u prestoničkom restoranu, kako bi proslavili ovako veliki događaj.

Porodica Šaulić okupila je brojne prijatelje i najbliže članove porodice tim povodom, a među poznatim estradnjacima na gala proslavi su prisustvovali Ljubiša Tumbaković, Bata Mirković i Sanela Šaulić Mirković, takođe su bili prisutni i Milovan Bojić sa suprugom, Milenko Kostić Kole sa suprugom, Nikola Selaković sa suprugom, Emir Habibović i Hasan Dudić, kao i porodica novopečene majke Marine Šaulić. Nešto kasnije na proslavu su stigli i Damir Handanović, sin Ivice Dačića Luka, u pratnji devojke Milice Jokić.

Gordana Šaulić, Marina Šaulić, Mihajlo Šaulić
foto: Nemanja Nikolić, Kurir

Ponosni otac, Mihajlo nosio je majicu na kojoj piše Manjin tata, a Kurir vam eksluzivno donosi delić atmosfere sa ove gala fešte. Šaulići nisu skidali osmeh sa lica. Sve vreme bili su u kontaktu sa Ildom, kojoj su prenosili telefonom dešavanja sa proslave.

01:08

Počelo veselje kod Šaulića

Za atmosferu je zadužen Alibi bend, a zvanice su sve vreme đuskale i veselile se. Verujemo da će ovo biti jedna nezaboravna noć.

Kurir.rs

Bonus video:

00:59

Mladenci Mihajlo Šaulić i Marina Velimirović izašli da ispoziraju nakon venčanja

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track