NAŠA PEVAČICA PROŠLA KROZ AGONIJU! Milena se suočila sa OZBILJNIM ZDRAVSTVENIM PROBLEMOM: Primetila sam PROMENE NA DOJCI
Foto: Printscreen

apelovala na sve žene

NAŠA PEVAČICA PROŠLA KROZ AGONIJU! Milena se suočila sa OZBILJNIM ZDRAVSTVENIM PROBLEMOM: Primetila sam PROMENE NA DOJCI

Stars -

Milena Vučić trudi se da privatnost sačuva za sebe, a sada je zabrinula fanove kada im se obratila putem Instagrama i otkrila da je prošla kroz agoniju.

Pevačica je sa pratiocima podelila svoje iskustvo i otkrila da je morala da ode na operaciju, nakon što je saznala da ima promene na dojci.

- Dobro jutro. Imala sam nekoliko dana da shvatim koliko je važno paziti i voleti sebe. Samopregledom dojki sam otkrila da nešto nije u redu. Otišla sam kod onkologa i shvatila da se tkivo koje sam napipala mora odstraniti. Prošla sam odlično, benigno je i osećam se dobro - napisala je ona, i dodala:

Milena Vučić
foto: printscreen Instagram

- Nisam ranije htela pričati o tome, ali smatram da je jako važno uticati na svest o tome šta znači preventiva.

Podsetimo, pevačica Milena Vučić povukla se sa muzičke scene i posvetila se porodici. Iako su joj mnogi predviđali veliku karijeru, pevačica je karijeru stavila u drugi plan.

Kurir.rs/M.K.

Bonus video:

01:40:00

MAJKE I SNAJKE-FINALE

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track