BIVŠA RIJALITI UČESNICA NIKAD ŽEŠĆE ISPROZIVALA DARU BUBAMARU! Od pevačice želi samo JEDNO, evo šta je napisala, ŠOK (FOTO)
Foto: Nemanja Nikolić, Damir Dervišagić

NOVI RAT NA POMOLU

BIVŠA RIJALITI UČESNICA NIKAD ŽEŠĆE ISPROZIVALA DARU BUBAMARU! Od pevačice želi samo JEDNO, evo šta je napisala, ŠOK (FOTO)

Stars -

Pevačica i bivša rijaliti učesnica Irma Sejranić oglasila se na Instagramu i žestoko isprozivala pevačicu Daru Bubamaru.

Naime, Sejranićeva se oglasila putem Instagram storija i napisala sledeće:

- Želim fotošop Dare Bubamare - poručila je pevačica.

Irma Sejranić
foto: printscreen instagram

Irma Sejranić proslavila se učešćem u rijaliti programima i poznata je po britkom jeziku, a zbog čega je na ovakav način prokomentarisala pevačicu Daru Bubamaru i dalje je nepoznanica.

Irma Sejranić
foto: Nemanja Nikolić

Podsetimo, Dara Bubamara je često na meti kritika zbog navodnog fotošopiranja slika pa često dobija komentare vezane baš na ovu temu. Dara je svojevremeno i prokomentarisala navode da previše uređuje svoje fotografije i snimke.

Dara Bubamara
foto: Printscreen Premijera - Vikend specijal

- Vidim, stalno pišu da sam fotošopirala ovo i ono, pa drug mi slučajno snimi gu*u na plaži i jedni pišu vau, drugi Fotošop, pa kako se video fotošopira? Budalaštine, nije važno da li je gu*a veća, gu*a manja, važno je da je dobra, a i gojim se gde treba - izjavila je Dara nedavno.

Kurir.rs/S.B.

Bonus video:

00:15

Dara Bubamara na meti kritika

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track