Srpska nova godina na Trgu republike: Goran Bregović večeras dobija „pojačanje“
Foto: Promo

Srpska nova godina na Trgu republike: Goran Bregović večeras dobija „pojačanje“

Stars -

Uz najavljenog specijalnog gosta Mladena Vojičića – Tifu, proslavljenim muzičarima pridružiće se i legendarni pevač Bijelog dugmeta Alen Islamović, kao i Elvis Bajramović, pobednik prošlogodišnjeg Sabora trubača u Guči

Publika će večeras imati prilike da uživa u prepoznatljivim vokalima grupe Bijelo dugme, koja je obeležila čitavu jednu epohu jugoslovenskog roka, Mladena Vojičića – Tife i Alena Islamovića, koji će se pojaviti kao specijalni gosti na večerašnjem nastupu Gorana Bregovića za Srpsku novu godinu na Trgu republike.

Goran Bregović, naš proslavljeni muzičar, svima koji dođu priuštiće nezaboravno putovanje kroz svoje antologijske hitovima, dok će Orkestar za svadbe i sahrane, koji će pratiti legendarnog muzičara, ubrzati ritam i prirediti noć za pamćenje. Dodatnu energiju daće „prva truba“ Guče i pobednik prošlogodišnjeg Sabora trubača u Guči, Elvis Bajramović sa svojim trubačkim orkestrom.

Čitav ugođaj upotpuniće izvanredan vizuelno-scenski spektakl, za koji će biti zadužen Skymusic, koji se, uz Grad Beograd, našao u organizaciji ovogodišnje proslave Srpske nove godine na centralnom gradskom trgu. Početak zvaničnog programa predviđen je za 21 čas.

Promo

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track