DA LI PREPOZNAJETE PEVAČICU SA SLIKE? Providna haljina, istaknuta FIGURA i ATRIBUTI! Ovako je nekada ŽARILA scenom (VIDEO)
Foto: Printscreen Instagram

šokantna promena

DA LI PREPOZNAJETE PEVAČICU SA SLIKE? Providna haljina, istaknuta FIGURA i ATRIBUTI! Ovako je nekada ŽARILA scenom (VIDEO)

Stars -

Pevačica Jana Todorović, danas je jedna od najaktuelnijih pevačica na domaćoj sceni.

Naime, na društvenoj mreži Instagram kruži snimak na kom pevačica izvodi pesmu u jednoj od Grandovih emisija pre 20 godina.

Crna providna šljašteća haljina uz telo i vitka figura mnoge je šokirala a komentari ispod objave su se samo nizali. "Kakva vitka figura" , "Ja pomislio Ceca", bili su samo neki od komentara dok je bilo i onih kojima se nije svidela ova kombinacija i tadašnji izgled pevačice.

Pevačica često postavlja fotografije na svoje društvene mreže a mnogi komentarišu da osim smernijeg oblačenja ništa nije promenila na sebi.

Jana Todorović
foto: Printscreen/Instagram

Podsetimo, pevačica često ističe kako voli svoj posao i da joj ne pada teško ono što njen posao nosi. Ona je za emisiju "Ekskluzivno" otkrila da neka veselja traju i po 15 sati, ali da njoj to ne predstavlja problem.

- Sad smo bili skoro u Parizu, trajalo je nekih 15, 16 sati. Izdržljiva sam, nije mi problem da spavam dva sata i da opet budem na nastupu, to je moj posao, ja ga radim od srca - kazala je Jana.

Kurir.rs/S.B.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track