VODITELJKA NESTALA SA SCENE, RUGALI JOJ SE DA JE PROPALA Olja Crnogorac pije konjak od 500.000 dinara, otac je nazvao SVINJOM
Foto: Printscreen

hit

VODITELJKA NESTALA SA SCENE, RUGALI JOJ SE DA JE PROPALA Olja Crnogorac pije konjak od 500.000 dinara, otac je nazvao SVINJOM

Stars -

Olja Crnogorac šokirala je na Tiktoku videom kako nazdravlja sa ocem konjakom koji košta 500.000 dinara ili 4.000 evra.

Naime, nekadašnja voditeljka, a sada blogerka i tiktorka, svako malo šokira pratioce na ovoj socijalnoj platformi.

Ona je ovoga puta demonstrirala kako se dubinski čiste sline iz nosa, a onda je sa ocem nazdravljala konjakom Luj XIII, koji košta 500.000 dinara.

- Ja šmrkljam otkad znam za sebe. Dakle, puna sam slina. Moj tata je našao idealno rešenje da izbaci ove sline iz mene. Kada smo to uradili, onda smo krenuli da pijemo - rekla je Olja nakon istresanja slina na Tik-tok nalogu.

- Pijemo luj XIII. I koliko te košta ovaj luj XIII - upitao je Olju otac, koji je sve vreme bio s njom na snimku.

- Dobro, to nećemo sada stavljati. Četiri hiljade evra - izustila je Olja, a onda je njen otac zavapio kako mu je sipala previše skupocenog pića u čašu:

- Joj, previše si sipala. Ovo u čaši je sada dve stotine evra. Evo tebi, ćerko, ovo iz čaše natrag, a ti meni daj 100 evra. Ja vraćam ovih 200 evra. Pored likera, pored vina, popili smo sve, mi ćemo da budemo kao dve svinje. Hajde, svinjo, živeli.

Olja Crnogorac
foto: Printscreen

- Slušaj, makni telefon. Pomirišeš. Pa moraš da zadovoljiš čulo sluha, kad kucneš. Onda kada ga popiješ, zadovoljiš čulo ukusa. Konjak, luj XIII je da zadovoljiš sva tri čula - rekla je Olja, kojoj nije smetalo što je tata oslovljava sa svinjo.

Onda je naiskap popila sve, a tata je ostavio malo u čaši, rekavši da ostatak nosi kući.

kurir.rs/republika

Bonus video:

00:50

OVA ŽENA VODI NAJDOSADNIJI ŽIVOT: Olja Crnogorac u medijima prvi put posle sedam godina (KURIR TELEVIZIJA)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja