"TO JE BILA KATASTROFA" Stanija otkrila sve o raskidu sa Markom! Starleta progovorila o MAJČINSTVU, evo da li bi usvojila DETE
Foto: Printscreen/Zadruga

ISKRENA DO KOSKE

"TO JE BILA KATASTROFA" Stanija otkrila sve o raskidu sa Markom! Starleta progovorila o MAJČINSTVU, evo da li bi usvojila DETE

Stars -

Starleta Stanija Dobrojević progovorila je o raskidu sa Markom Markovićem i otkrila da li bi usvojila dete.

Naime, Stanija je istakla kako joj je bilo veoma teško nakon raskida sa Markovićem.

- Mislim da postoji sudbina, nije se niko treći umešao, kad budem imala dozvolu sa njegove strane, možda ispričam sad u ovo vreme sam trebala da imam bebe, kad smo raskinuli, to je bila katastrofa. Meni je vreme za porodicu, a život mi je inače idealan. Uživam istinski u životu, pa se nadam da će doći i taj pravi - rekla je Stanija.

Stanija Dobrojević, Sceniranje, Kurir TV
foto: Kurir TV

Na pitanje o usvajanju deteta odgovorila je sledeće:

- Da, zašto da ne, ali zdrava sam, prava sam, mogu da imam svoju decu. Ali ne žurim, da nekog upoznam jer mi svi govore da je pravo vreme. Ako dođe pravo vreme za pet, deset godina, pa mi do tad istekne taj biološki sat, mogu da usvojim, zašto da ne. Bilo bi greh da se ne nasledi ovaj duh, lepota, telo, karakter, nije to loše. Teško će biti samo mojim karakterom - navela je ona.

Stanija Dobrojević, Sceniranje, Kurir TV
foto: Kurir TV

Stanija je potom ispričala da je ceo svoj dom sama osmislila, ali o ceni opremanja istog nije htela da govori.

- Sve je bila moja zamisao, mnoge stvari nema da se nabave u Srbiji. Uložila sam mnogo, dobila sam minimalno i za reklamu, da se ne zanose naše javne ličnosti, da sam dobila besplatno, jer neki ljudi me zovu. Ja sam neke stvari radila na kompenzaciju, ali je minimalno - rekla je Dobrojevićeva u emisiji "Premijera - Vikend specijal".

Stanija je potom otkrila da ne bi dozvolila nijednom muškarcu da se doseli kod nje.

- Ne želim da mi se niko uda ovde, ovo je moj devojački dom, tu su mi mama, brat, baka i deka. Ja Srbiju volim, ovo je moja zemlja, ali udajem se dalje. Hoću da mi na venčanju budu Ceca, Prijovićka i Sloba, da mi peva za prvi ples "Ptico moja, beli labude", samo da vidim koliko to košta.

Stanija Dobrojević
foto: Kurir televizija

Stanija je dodala da joj brak nije primaran, već samo deca i ljubav.

- Nije mi brak primaran, vidim žene kako pate, ja samo želim sreću u ljubavi i da se ostvarim u ulozi majke, jedino to još nisam iskusila u životu - zaključila je Stanija.

Kurir.rs/Pink.rs

Bonus video:

00:13

Stanija Dobrojević na putu za Šimanovce, poslala intrigantnu poruku

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja