"DOBILI SMO NOVO ROČIŠTE I POČINJEMO IZNOVA" Ljubavnica Miroslava Ilića progovorila o novim detaljima SUĐENJA: Nema predaje!
Foto: Nenad Kostić, Nemanja Nikolić

otkrila detalje

"DOBILI SMO NOVO ROČIŠTE I POČINJEMO IZNOVA" Ljubavnica Miroslava Ilića progovorila o novim detaljima SUĐENJA: Nema predaje!

Stars -

Bivša ljubavnica Miroslava Ilića, Mirjana Antonović godinama pokušava da dokaže da je pevač otac njenog sina Devina.

Naime, njegov nepriznati sin Devin Antonović želeo je da se izbori za status sina Miroslava Ilića te je u javnost dospela čitava priča zahvaljujući Devinovoj majci Mirjani koja tvrdi da je Miroslava upoznala na njegovoj turneji u Americi, da su bili ludo zaljubljeni, te da se iz te romanse rodio Devin.

Mirjana Antonović, Devin, Miroslav Ilić
foto: Privatna Arhiva, Nemanja Nikolić

Mirjana je otkrila detalje suđenja sa Ilićem.

Mirjana Antonović
foto: Nenad Kostić

- "Saga" Miroslava Ilića i njegovog sina Devina Antonovića nažalost produžava. Mislila sam da se epizoda završila kad je Viši sud u Beogradu pravedno utvrdio da su Miroslav Ilić i Devin otac i sin, međutim jos uvek nije - počela je Antonovićeva i dodala:

- Dobili smo novo ročište i počinjemo iznova. Miroslav zna i uvek je znao istinu. Ako mu je motiv da do te mere iscrpi svog sina Devina da bi se Devin predao, grdno se prevario. Devin samo ceka konačnu odluku u Srbiji da bi sve predao na medunarodni sud. Jeste da ce do tada Devin postati i otac i deda, ali kad su istina i pravda u pitanju nema predaje.

Mirjana Antonović
foto: Nenad Kostić

Podsetimo, Antonovićeva je u maju prošle godine objavila na Fejsbuku da je sud doneo presudu u njenu korist i da je potvrđeno da je pevač Miroslav Ilić biološki otac njenog sina Devina.

Kurir.rs/Blic

Bonus video:

01:33

KURIR TELEVIZIJA NA LICU MESTA: Miroslav Ilić i bivša ljubavnica Mirjana Antonović u sudu! Evo šta je advokat rekao

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track