SVE ŽENE KEBINOG SINA! VOLI SAMO USPEŠNE I POZNATE Glumicu ostavio zbog Severine, NJU zbog p*rno snimka, a njoj bio čovek života
Foto: Marina Lopičić, Nemanja Nikolić, Dado Đilas, Ana Paunković, Damir Dervišagić

zaljubljen

SVE ŽENE KEBINOG SINA! VOLI SAMO USPEŠNE I POZNATE Glumicu ostavio zbog Severine, NJU zbog p*rno snimka, a njoj bio čovek života

Stars -

Igor Kojić ima novu ljubav - zaljubio se u našu glumicu Teodoru Bjelicu sa kojom je u decembru počeo da se zabavlja. Njih dvoje trenutno uživaju na Kopaoniku, a odale su ih identične fotografije sa naše planine.

1 / 5 Foto: Printscreen/Instagram

Bivši fudbaler se 2021. godine razveo od pevačice Severine, a javnost je gotovo zaboravila da je pre njih takođe voleo lepotice.

Igor je bio u ljubavnoj vezi sa glumicom Katarinom Radivojević koju je ostavio kada je upoznao Severinu, a nedugo zatim se i oženio 2015. godine.

Katarina Radivojević
foto: Damir Dervišagić

Kojić je bio u vezi sa voditeljkom Jelenom Žeželj. Njihova romansa je završena pošto je na internetu procurio voditeljkin porno snimak.

Jelena Žeželj
foto: INSTAGRAM/GOSPODJA_SELEZAN

Bivši fudbaler je dovođen i u vezi i sa manekenkom Irenom Ibrahimović, koja je učestvovala u rijaliti šou Farma. Naime, Irena je na svoj Fejsbuk postavila status da je Kebin sin "čovek njenog života".

Irena Ibrahimović
foto: Damir Dervišagić

Igor je bio i u dugogodišnjoj vezi s manekenkom Ksenijom Vujović. Njih dvoje su svoje slobodno vreme što više provodili zajedno, pa su tako obišli i pola Evrope.

Igor Kojić, Devojka Maša
foto: Damir Dervišagić

Pričalo se i da je u vezi sa Mijom Marković, ćerkom Glorije Pavković. Igor je bio u vezi sa izvesnom Mašom, a njih dvoje se nisu krili pa su ih paparaci uhvatili kako uživaju na plaži u Budvi, prenosi Informer.

kuror.rs/blic/informer

Bonus video:

00:08

PESMA POSVEĆENA BIVŠOJ ŽENI? Severina konačno priznala RAZVOD, a Igor Kojić objavio snimak koji je ZAINTRIGIRAO SVE! (VIDEO)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track