OVO ĆE VAM DONETI NEPRIKOSNOVENU LEPOTU! Pevačica otkrila tajnu koju je čuvala godinama: Važno je da konzumirate 3 PUTA DNEVNO
Foto: Kurir televizija

kurir tv

OVO ĆE VAM DONETI NEPRIKOSNOVENU LEPOTU! Pevačica otkrila tajnu koju je čuvala godinama: Važno je da konzumirate 3 PUTA DNEVNO

Stars -

Zorica Brunclik je oborila rekord za broj ljudi na Tašmajdanu, a to je ujednio bio jublijarni koncert, kojim je obeležila svoj 67. rođendan, a cela publika joj je pevala rođendansku pesmu.

Taj koncert je dobio nagradu za najbolji koncert iz prošle godine, a Zorica je rekla da već gleda da sledeći koncert dovede do savršenosti i usijanja.

Ovo je njen komentar za "Balkan awards" koji je dobila za najbolji koncert.

Zorica Brunclik
foto: Kurir televizija

- Ovo je prvi put nakon 40, skoro 50 godina da sam dobila nagradu za najbolji koncert. Meni to govori da je to kruna svega, jer je on bio i za moj jubilej. Sada razmišljamo šta ćemo da ruadimo za sledeći koncert - rekla je pevačica.

Na kraju je rekla da za lepotu preporučuje ljubav tri puta dnevno, jer su mnogi pričali da je radila korekcije na licu.

- Svako može da mi priđe i da me pogleda, pa da ustanovi da li sam nešto radila. Ako mislite da lepo izgledam, onda preporučujem ljubav tri puta dnevno.

Ovu, ali i mnoge druge izjave folk zvezde, možete pogledati u priloženom videu:

02:58

ZORICA BRUNCLIK NA DODELI NAGRADE OTKRILA TAJNU ZATEGNUTOG IZGLEDA: Preporučujem LJUBAV tri puta dnevno!

Kurir televizija je dostupna na kanalu broj osam za korisnike MTS Iris TV, m:SAT tv, Supernova, BeotelNet, Orion telekom, Yettel Hipernet TV, Pošta NET i Sat-trakt na teritoriji Srbije, u okviru platforme m:tel u Crnoj Gori i Bosni i Hercegovini i MTEL Global u dijaspori, kao i na aplikaciji Arena Cloud.

Kurir.rs

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track