DARKO LAZIĆ STAJE NA LUDI KAMEN? Pevač uhvaćen u ZLATARI kako bira PRSTENJE sa izabranicom! Spremni na dalji KORAK (VIDEO)
Foto: Printscreen/Instagram

PAPARACO LOV

DARKO LAZIĆ STAJE NA LUDI KAMEN? Pevač uhvaćen u ZLATARI kako bira PRSTENJE sa izabranicom! Spremni na dalji KORAK (VIDEO)

Stars -

Pevač Darko Lazić i njegova izabranica Katarina Stojanović ozvaničili su vezu prošle godine.

Naime, Lazić i njegova devojka su reklo bi se u skladnoj i srećnoj vezi a govori u prilog tome to što je Darko prema saznanjima "Kurira" tražio blagoslov za brak sa Katarinom.

Darko Lazić prisustvovao je nedavno liturgiji u Hramu Svetog Save na Vračaru, gde je bio s devojkom Katarinom. Njih dvoje su oko devet časova došli u Božju kuću. Bili su nasmejani i srećni, ali su pevača u jednom trenutku savladale emocijem pa je zaplakao nad ikonama. Jutarnju liturgiju držao je vladika Stefan Šarić. Duhovnik im je nakon očitane molitve dao i blagoslov za brak i zajednički život.

Darko Lazić
foto: Printscreen Paparaco Lov

Njih dvoje su nedavno zajedno otputovali, a ekipa "Paparaco lova" uhvatila ih je zajedno u jednoj zlatari gde su biraili prstenje. Pretpostavlja se da pevač opet planira da stane na ludi kamen.

Darko Lazić
foto: printscreen Paparaco lov

Njih dvoje su zajedno isprobavali prstenje, a pevač je u jednom trenutku čak i zapevao u lokalu i zabavio radnice.

Kurir.rs/S.B.

Bonus video:

00:56

Bahato: Darko Lazić cepa 100 evra

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track